REKLAMI GEÇ

Uyuşturucuyla mücadele komisyonu toplandı

Uyuşturucuyla mücadele komisyonu toplandı

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyonu toplantısı Vali Altıparmak başkanlığında yapıldı. Denizli’deki durumun ele alındığı ve sorunların tartışıldığı toplantıda uyuşturucuyla mücadelede halk, kamu ve STK’ların aktif rol üstlenmeleri istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 18:21

Uyuşturucu Madde ve Bağımlılığı ile Mücadele Koordinasyonu toplantısı, Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcı, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Berna Öztürk, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Veli Kılıçarslan ile kurulun diğer katıldı.

Halk Sağlığı Müdürlüğü’nce hazırlanan sunum eşliğinde genel değerlendirmelerin yapılmasıyla başlayan toplantıda tespit edilen sorunlar ile bunlara karşın sunulan görüş ve öneriler değerlendirildi. Toplantıda ayrıca, kurumların yıllık faaliyetleri katılımcılarla paylaşıldı.

Sağlık Bakanlığı’nın görüş ve önerilerinin uzmanlar tarafından anlatıldığı toplantıda, halkın ve kamu kurumlarının uyuşturucuyla mücadeleye ortak olmaları, STK’ların da bu konuda aktif rol üstlenmeleri istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu