REKLAMI GEÇ

VALİ ALTIPARMAK TASARRUF İSTEDİ

VALİ ALTIPARMAK TASARRUF İSTEDİ

Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında her ay düzenlenen ‘Kurum Müdürleri’ toplantısı bu ay Orman Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıda Kurum Müdürlerine seslenen Vali Altıparmak, kamu hizmetleri ile ilgili bir dizi talimatlar verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2017 Cumartesi, 11:43

Orman Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleşen toplantıya Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Vali Yardımcıları, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu ile İlimizde görev yapan Kamu Kurumlarının Müdürleri katıldı.

Toplantı Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu’nun slayt eşliğinde Orman Bölge Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi vermesiyle başladı. Denizli ve Bölge Müdürlüğünün sorumluluk alanındaki ormanlık alanlar hakkında bilgiler veren Korucu, fidan üretimi, aşılama ve böcekle mücadele konularında da bilgiler verdi.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak ise istihdamı arttırmak adına ara eleman yetiştirmek için meslek liselerinde ağaçlandırma bölümü kurulup kurulamayacağı yönünde bir araştırma yapılmasını istedi. Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte piknik alanlarında temizlik çalışması yapılmasının önemli olacağını söyleyen Vali Altıparmak, çevre kirliliğini önlemek için uyarıcı levhalar asılması talimatını verdi. Konuşmasında kamu kurumlarındaki işlem sürelerini olabildiğince hızlandırılmasını vurgulayan Vali Dr. Ahmet Altıparmak, resmi araç kullanımı başta olmak üzere kamudaki tasarrufa da dikkat edilmesinin altını çizdi.
Vali Dr. Ahmet Altıparmak konuşmasının ardından, Orman Bölge Müdürlüğünde 2016 yılında çalışmalarında başarılı olan personele Başarı Belgelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu