REKLAMI GEÇ

Altıparmak ve Zolan’ın Kaleiçi turu

Altıparmak ve Zolan’ın Kaleiçi turu

Vali Ahmet Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin önemli alışveriş merkezlerinden tarihi Kaleiçi Çarşısı’na gezdi. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Altıparmak ve Zolan, karşılaştıkları vatandaşlarla da sohbet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2016 Çarşamba, 09:51

Haziran ayında Denizli’ye atanan Vali Ahmet Altıparmak, ili ve kenti tanıma turlarına devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Namal ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yıldız ile birlikte Kaleiçi Çarşısı’na giden Altıparmak, birçok işyerine uğradı.

denizli-altiparmak-zolan-kaleicini-gezdi-2

Ziyaretleri sırasında esnaflarla sohbet eden, istek ve önerilerini dinleyen Altıparmak, işyeri sahipleri ve çalışanlarına kazançlarının hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Esnaf ziyareti sırasında alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etme imkanı bulan Vali Altıparmak, 15 Temmuz süreci ve ardından ilan edilen Olağanüstü halin ülke genelinde vatandaşların normal yaşantısını etkilemediğini, Denizli’de de halkın normal yaşantısını sürdürdüğünü görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi.

denizli-altiparmak-zolan-kaleicini-gezdi-1

Altıparmak, olağanüstü hal sürecinde halkın rutin hayatının olumsuz etkilenmediğini, ticaretin, festivallerin, etkinliklerin, organizasyonların ve düğünlerin de normal seyrinde yapılmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu