REKLAMI GEÇ

Denizli’de 30 Ağustos coşkusu

Denizli’de 30 Ağustos coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıldönümü Denizli’de de coşkuyla kutlandı. Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından geçit töreni yapıldı. 30 Ağustos coşkusuna vatandaşlar da katıldı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2014 Cumartesi, 11:30

Büyük Taarruz ile başlayan ve 30 Ağustos’taki kesin zaferle sonuçlanan Türk ulusunun var olma mücadelesinin 92. Yıldönünü tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de törenlerle kutlandı. Kutlamalar Valilik önündeki Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.

Buradaki törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Motorlu Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, kamu kurumları, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından anıta sırayla çelenk konuldu. Daha sonra Vali Demir, makamında tebrikleri kabul etti. Tebrikatın ardından Gazi Bulvarı’nda geçit töreni düzenlendi. Geçit resmi öncesinde Vali Abdülkadir Demir, 11. Motorlu Tugay Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, araçla halkın bayramını kutladı.

anonsGeçit resmi başlamadan önce Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de tören alanına geldi. Tankçı Kurmay Yüzbaşı Adem Altındağ, günü anlamına ilişkin bir konuşma yaptı. Protokolün yerini almasıyla birlikte geçit başladı.

Askeri birlikler, kamu kurumları ile sivil toplum örgütleri sırasıyla protokolü ve halkı selamladı. Gazi Bulvarı’ndaki kutlamalar geçitin tamamlanmasıyla sona erdi.

Yorumlar

alicnkya   -  Bağlantı 30 Ağustos 2014, 14:17

yahu güvenlik güçleri neden 30 ağustosto bariyer önünde bekler ben küçükken hiç böyle bir uygulama yoktu yeni nesilin önlemi sanırım bakan var bakana birşeyler olacak diye mi bu güvenlik önlemi 30 ağustos gösterilerine yakışmadı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu