REKLAMI GEÇ

Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı açılacak

Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı açılacak

Evlilik hazırlığında olanlar dikkat! Bu fuarı görmeden planlar yapmayın… Denizli’de 4M Fuarcılık tarafından düzenlenen Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı, 25-28 Şubat tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açacak.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2016 Çarşamba, 12:50

Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı’nın tanıtım toplantısı Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda yapıldı. Toplantıya, 4M Fuarcılık Genel Müdürü Kemal Alkan, Denizli Koordinatörü Kasım Çakmak, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Tuğba Düdümen katıldı.

70’İN ÜZERİNDE FİRMA KATILACAK
Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde 10 bin metrekarelik alanda düzenlenecek fuar hakkında bilgi veren 4M Fuarcılık Genel Müdürü Kemal Alkan, “Fuara mobilya sektörünün geliştiği İzmir, Bursa ve Kayseri başta olmak üzere birçok ilden 70’in üzerinde firmanın katılmasını bekliyoruz. 50 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanan fuarı, evlilik hazırlığı yapanların mutlaka ziyaret etmeli. Fuar, ziyaretçilere güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkanı tanıyor. Fuar yalnızca düğün organizasyonu için değil, ev dekorasyonu yapmak isteyen gelin-damat adaylarına da rehberlik yaparken, aynı zamanda ev hazırlığı sürecinde çiftlerin işlerini kolaylaştıracak” dedi.

DEFİLELER VE KINA GECELERİYLE RENKLENECEK
Fuarın kına geceleri, nikah, defile, müzik dinletileri ve çekilişler ile renkli hale getirileceğini anlatan Alkan, dünyanın inanılmaz değişim ve gelişim yaşadığı bir süreçten geçildiğini, yaşam biçimine renk katan ürünlerin sergileneceği fuarla farklı olmayı sürdüreceklerini söyledi.

6 YIL ÖNCE DÜZENLENMİŞTİ
Denizli’de Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarı’nı 6 yıl önce de düzenlediklerini anımsatan Alkan, “Ancak, beklenen talep olmadması ve fuar alanı ihtiyacı nedeniyle ara verdik. KOSGEB desteğini de alarak yeniden düzenlemeye karar verdik. KOSGEB, fuara katılan firmalara yüzde 50 hibe desteği sağlıyor. Bu destekten Evlilik Hazırlığı ve Mobilya Fuarına katılacak firmalar da yararlanabilecek. Ancak, Denizli’nin acilen uluslararası fuar alanına ihtiyacı var. Ben buradan yetkililere seslenmek istiyorum. Hem uluslararası fuar alanı hem de yeni bir havaalanı yapılmalı” diye konuştu.

SÜRPRİZLERE DİKKAT
4M Fuarcılık Denizli Koordinatörü Kasım Çakmak ise, fuarda düzenlenecek olan defileye ünlü mankenlerinden katılabileceğini belirterek, “Bu fuar çok renkli bir fuar olacak. Sürpriz isimler de katılabilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu