REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DE MAKİNA İHTİSAS OSB KURULUYOR

DENİZLİ’DE MAKİNA İHTİSAS OSB KURULUYOR

Bozburun’da Denizli Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB), Denizli Sanayi Odası (DSO) ve Denizli Makine Sanayici İşadamları Derneği’nin ortaklığıyla kurulacak Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuru yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 09:00

Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili olarak proje ortaklarıyla Valilik Makamında toplantı yapılarak hisse oranları belirlendi. Toplantının ardından Bozburun’daki arazide inceleme yapıldı.

Vali Şükrü Kocatepe ile birlikte geziye bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sefa Gökalp, Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Nejdet Demir, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, DSİ Şube Müdürü Muhittin Püskül, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığından Harita Teknikerleri Raif İzci ve Ahmet Avcık, Denizli Makine Sanayici İşadamları Derneği temsilcileri de katıldı.

Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuru yapılmasıyla süreç resmen başlatılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu