REKLAMI GEÇ

Otobüsler YGS’ye girecek öğrencilere ücretsiz

Otobüsler YGS’ye girecek öğrencilere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, yarın (pazar) yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) girecek öğrenciler ile sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Mart 2016 Cumartesi, 09:33

Büyükşehir Belediyesi, YGS’ye girecek öğrencilere ulaşım kolaylığı sağlamak üzere gerekli önlemleri aldı. Tüm hatlarda seferler aksatılmadan sürecek. Ayrıca sınava girecek öğrenciler ile sınavda görev alacak personeli ücretsiz taşıyacak.

Toplu taşıma hizmetinden ücretsiz yararlanabilmek için öğrenciler sınav giriş belgesini, ilgili personel de görevli belgelerini otobüs şoförlerine göstermeleri yeterli olacak.

ZOLAN’DAN BAŞARI MESAJI
Bu arada, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı açıklamada, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Zolan, “Sevgili gençler uzun süredir hazırlandığınız bir sınava gireceksiniz. Bu sınav siz, geleceğiniz ve aileniz için çok önemli ancak YGS her şeyin başlangıcı ya da sonu değildir” dedi. Gençlerin eğitim hayatının en önemli dönemi olan ve üniversiteye ilk adım niteliğindeki YGS’de başarılar dileyen Başkan Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğe hazırlanmanızda üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğimizi bir kez daha bilmenizi istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu