REKLAMI GEÇ

Denizli’den Antep’e ekolojik ev gezisi

Denizli’den Antep’e ekolojik ev gezisi

Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı “Ekolojik Ev” projesi için Gaziantep’e gezi düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Şubat 2016 Pazartesi, 17:32

Enerji Verimliliği Derneği Genel Sekreteri Yeşim Beyla, Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ve dernek üyeleri Osman Kabalay, Mustafa Kabukçu, Muhammet Bekir Ege, Mustafa Kürşat Yılmaz ve Sevda Arda’dan oluşan heyet, Gaziantep’e giderek Büyükşehir Belediyesi’ne ait Ekolojik Ev’de incelemelerde bulundu.

Heyete, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri Daire Başkanı İrem Elbeyli ve Ekolojik Ev Şube Müdürü Seda Güleç, bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Denizli’de “Ekolojik Ev” yapacaklarını belirten Enerji Verimliliği Derneği Şube Başkanı Mehmet Akgün, şunları söyledi:

“Çocuklarımız ve gençlerimizin enerji verimliliğini daha iyi anlamaları, yenilenebilir enerji kaynakları konusunda daha fazla bilgi sahibi olabilmeleri için ne gibi çalışmalar yapabiliriz diye her toplantımızda konuşuyorduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a gerçekleştirdiğimiz son ziyaretimizde, Ekolojik Ev projemiz olduğundan bahsettik. Kendisi de sağolsun Denizli’miz için böylesine önemli olan bir projede yer almaktan gurur duyacağını belirtere, hızlı bir şekilde çalışmalara başlamamızı söyledi. Biz de Gaziantep’e giderek incelemeler yaptık. Tamamen kendi enerjisini üreten ve hatta fazlasını elektrik dağıtım şirketine satan ev, enerji verimliliği düşünülerek yapılmış. Biz de ilimizde yapacağımız Ekolojik Ev ile çocuklarımıza eğitim salonu, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kaynakları ile ilgili deneyler gerçekleştirecekleri laboratuvar yapmayı hedefliyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu