REKLAMI GEÇ

Denizlili öğretmenin çağrısı cevapsız kalmadı

Denizlili öğretmenin çağrısı cevapsız kalmadı

Denizlili öğretmen Yasemin Atmaca’nın, görev yaptığı okulda müzik sınıfı oluşturmak için Denizlihaber.com aracılığı ve sosyal medya hesabından yaptığı “Kullanmadığınız bir müzik aletini bağışlamak onları çok ama çok mutlu edecek” çağrısı karşılıksız kalmadı. Duyarlı çevrelerin destekleriyle Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki okulda hayal edilen “müzik sınıfı” oluşturuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2015 Salı, 14:23

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü’nü bitiren ve iki yıl önce ilk görev yeri Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesindeki Ceylanlı Takuşlar Ortaokulu’na müzik öğretmeni olarak atanan Denizlili eğitimci Yasemin Atmaca, hayalllerinden birisini daha gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

denizli-dogu-da-ogretmen-müzik-enstrümani-haber

Görev yaptığı okulda müzik sınıfı oluşturmak istediğini Denizlihaber.com aracılığı ve sosyal medya hesabından duyuran genç eğitimci, iki hafta önce “Kullanmadığınız bir müzik aletini bağışlamak onları çok ama çok mutlu edecek” çağrısında bulunmuştu.

denizli-muzik-ogretmini-sanliurfa-akcakale-yasemin-atmaca-ic-3

O çağrı karşılıksız kalmadı. Duyarlı kesimlerin sağladığı destekle Yasemin Atmaca ve Akçakaleli öğrencilerin hayali gerçeğe dönüştü. Müzik sınıfı oluşturuldu, ilk ders yapıldı bile. Atmaca, yaşanan sevinci sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

“Bugün itibariyle müzik sınıfını kullanmaya başladık. Çok da mutluyduk. Dersi olmadığı halde kapıyı çalıp ‘öğretmenim dersinize katılabilir miyim?’ diyenleri mi, zil çaldığı halde ‘teneffüse çıkmayalım, sınıfta kalalım’ diyenleri mi anlatıyım. Böylesine gülen gözlerle bakmamızı sağlayan, teşekkür etmem gereken çok fazla insan var.

denizli-muzik-ogretmini-sanliurfa-akcakale-yasemin-atmaca (3)

Hayal ettiğimden cok daha fazlasını yapabilceğime inandıran ve benim kadar uğraşan abim Hüseyin Atmaca’ya, haberin daha çok insana ulaşmasını sağlayan Sedat Kurt ve Engin Ünal’a, maddi olarak katkıda bulunarak malzemeleri alabilmemi sağlayan Ali Ökten, Esma Ünlü, Yeliz Gençoğlu Aksoy, Gül Doğan Say, Fotograf Evi Denizli, Sibel Hazar, Emre Çaboğlu, Hamit Kurt, Betül Hapak, Sibel Gürkan, Fatma Zeybek, Hüdayi Zeybek, Erdoğan Özkan ve Rukiye Şimşek Engin’e, malzemeleri Denizli’den bana yollayan Soner Alparslan’a, sınıfı hazırlamamda yardım eden Mehmet Otlu’ya ayrı ayrı tesekkür ederim. Beni ve çocuklarimi çok mutlu ettiniz.”

denizli-muzik-ogretmini-sanliurfa-akcakale-yasemin-atmaca (2)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu