REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tanıtım atağı sosyal medyanın dilinde

Denizli’nin tanıtım atağı sosyal medyanın dilinde

Denizli, Zolan’ın İstanbul ve İzmir’de başlattığı tanıtım atağını konuşuyor. Billboardlar, raketler, metro istasyonları, binalar bir anda Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli reklamlarıyla doldu. Metropollerdeki bu reklam kampanyası ise sosyal medyanın esprili gündemi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Kasım 2018 Cuma, 09:50

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süredir destek verdiği DENTUROD’un Termal İyi Gelir kampanyasını, içine büyükşehrin turizm yatırımlarını da ilave ederek dev metropole taşıdı.

Daha önce çevre illerde outdoor üzerinden yürüyen kampanya kapsamında İstanbullular geçen haftaya Denizli ile uyandı. Billboardlar, raketler, metro istasyonları, bina duvarları bir anda termalinden teleferiğine Denizli görselleri ve Denizli seni çağırıyor sloganlarıyla donatıldı.

Dev tanıtım kampanyasının bir ayağı geçtiğimiz günlerde İzmir’e de taşındı. İzmir’in birçok önemli noktasında Denizli’nin çağrısı yine outdoor üzerinden gerçekleştiriliyor.

Kampanyanın yansıması en çok da sosyal medya üzerinden takip edilebiliyor. Keza sosyal medyanın kendine has dili, gençlerin zekâ dolu esprileriyle buluşunca ortaya hoş paylaşımlar çıkıyor. Sosyal medyayı profesyonel bir şekilde kullanan Denizlili gençler -ki özellikle İstanbul’da okuyan genç hemşerilerimiz- kampanyadan memnuniyetini kendi tarzlarıyla ortaya koydu.

Birçok paylaşımda “Anne Baba ne gerek vardı. Bir telefon açsanız gelirdim” gibi espriler yapan Denizlili gençlerin yanı sıra İstanbul’da yaşayan gurbetçilerimiz de açık hava tanıtımlarının önünde çektirdiği fotoğraflarla sosyal meyda kervanına katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu