REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tanıtımına MNG desteği

Denizli’nin tanıtımına MNG desteği

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, TV 8 işbirliğiyle, ‘Kentlerin dili’ ismini taşıyan ve kentlerin tanıtıldığı belgesel tadında bir program hazırlayan MNG Kargo, Denizli’yi de projeye dahil etti.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2008 Çarşamba, 01:00

Denizli, TV 8’de yayınlanacak olan ‘Kentlerin dili’ isimli programda tanıtılacak. Türkiye genelinde 20 bölge müdürlüğü, 26 aktarma merkezi, 600 şubesi ve 6 bini aşkın çalışanıyla 1100 yerleşim birimine hizmet götüren MNG Kargo, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde, kentleri tanıtan bir proje hazırladı. MNG Kargo’nun bu projesi, ‘Kentlerin dili’ ismi ile hayata geçiriliyor. MNG Holding’in bir iştiraki olan TV 8’de yayınlanacak olan ‘Kentlerin dili’ isimli programda, çeşitli kentlerin tanıtımı yapılıyor. Programda, Gaziantep ve Konya’nın ardından Denizli tanıtılacak. Nebil Özgentürk’ün yapımcılığını üstlendiği belgesel programı ‘Kentlerin Dili’nde, Denizli kültürü, turizmi, sanayisi, sanatçısı, ünlüsü, yöre halkı ile bir bütün olarak sunulacak. Denizli’nin tarihinden, sosyal ve ekonomik yaşamına kadar bir çok yönünün tanıtılacağı program öncesi, ‘Kentlerin dili’ programı ekibi ve MNG Kargo yetkilileri Denizli’ye geldi. Program ekibi, Denizli’de çekimlerini sürdürürken, MNG Kargo Denizli Bölge Müdürü Devrim Bozdağ, MNG Kargo Genel Müdürlük Danışmanı Fatıman Yücel ve MNG Kargo Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü İsmail Güven, Denizlili basın mensupları ile bir araya geldi. Sohbet toplantısında, MNG Kargo yetkilileri hem yapacakları sosyal sorumluluk projelerini tanıttı hem de basın mensuplarından Denizli hakkında bilgi aldı.

MNG Kargo Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü İsmail Güven, programda sunuculuk görevini Zahide Yetiş ve Melda Davran’ın üstlendiğini, 2 Nisan’da da programın tanıtım kokteylinin Denizli’de yapılacağını söyledi. Programın, Denizli’nin konu edildiği bölümünün 6 Nisan’da TV 8’de yayınlanacağını belirten Güven, program sayesinde Denizli’nin kendine tanıtım imkanı bulamamış sektörlerine tanıtım yapma fırsatı sunduklarını dile getirdi.

Program için 30 ilde çekim yapılacağını belirten MNG Kargo Genel Müdürlük Danışmanı Fatıman Yücel, programın 80 dakika sürdüğünü ve iki bölüm halinde yayınlanacağını ifade etti.

MNG Kargo’nun, program için çekim yapılan kentlerin tanıtımı için hazırladığı bir başka proje ise o kentten gönderilen kargoların paketlerine, kentin fotoğraflarını koymak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu