REKLAMI GEÇ

Denizli’ye 2 yeni vali yardımcısı ve 3 kaymakam

Denizli’ye 2 yeni vali yardımcısı ve 3 kaymakam

İçişleri Bakanlığı’nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi yayımlandı. Kararnameyle Denizli’ye iki yeni vali yardımcısı ve altı kaymakam atandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2015 Pazartesi, 09:41

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk imzalı üçlü kararnameyle vali yardımcıları ve kaymakam atamaları yapıldı.

YENİ VALİ YARDIMCILARI TRABZON VE AKŞEHİR’DEN
Kararnameyle Denizli’ye iki vali yardımcısı atandı. Trabzon Vali Yardımcısı Celalettin Cantürk ve Alaşehir Kaymakamı Kemal İnan, Denizli Vali Yardımcısı oldu. Denizli Vali Yardımcısı Erol Türkmen İzmir, Sarayköy Kaymakamı Aydın Abak Uşak vali yardımcılıklarına getirildi.

3 İLÇEYE YENİ KAYMAKAM
Kararnameyle altı ilçeye de yeni kaymakam ataması oldu. Acıpayam Kaymakamlığına Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, Sarayköy Kaymakamlığına Yomra Kaymakamı Fatih Akkaya, Baklan Kaymakamlığına Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran atandı.

DENİZLİ’DEN GİDEN KAYMAKAMLAR
Öte yandan Bozkurt Kaymakamı Önder Can Van Vali Yardımcılığına, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar Çumra Kaymakamlığına ve Bekilli Kaymakamı Akın Zor Nazimiye Kaymakamlığına tayin edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu