REKLAMI GEÇ

DESKİ’ye 30 iş makinesi

DESKİ’ye 30 iş makinesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (DESKİ) makine parkı güçlendiriliyor. Alınan 30 iş makinesi törenle ilçelere teslim edildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her ilçenin kent merkezi ile aynı hizmeti alması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2015 Cuma, 14:13

Denizli’nin tamamında altyapı, kanalizasyon ve içme suyu hizmeti veren Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (DESKİ)makine parkına 30 yeni kazıcı iş makinesi alındı.

İş makinelerinin ilçelere teslimi dolayısıyla Delikliçınar Meydanı’nda tören düzenlendi. Törene, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ve bazı ilçe belediye başkanları katıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir statüsü ile büyüdüğünü belirterek, her ilçenin eşit ve kaliteli hizmet alması noktasında hassas olduklarını söyledi. Zolan, “DESKİ, bütün ilçelerimizin altyapı, içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerini yürütüyor. Kaliteli hizmet için DESKİ’nin makine ve ekipman konusunda güçlü olması gerekiyor. Bu noktada 30 yeni iş makinesi alarak ilçelerimize teslim ediyoruz” dedi.

Törende iş makinelerinin anahtarları ilçelerde hizmet verecek operatörlere Başkan Zolan ve protokol tarafından teslim edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu