REKLAMI GEÇ

Dikkat! Sibirya soğuğu geliyor

Dikkat! Sibirya soğuğu geliyor

Cumartesi gününden bu yana kenti etkisi altına alan kar yağışı bu gece yerini soğuk havaya bırakacak. Denizlilileri bu gece -6’yı yarın ise -8 dereceyi bulan aşırı soğuklar bekliyor. Denizli bu kışın en sert iklimi ile karşı karşıya.

/ DENİZLİHABER / 18 Şubat 2008 Pazartesi, 01:00

Cumartesi öğle saatlerinde yağmurla başlayan yağışlı hava dalgası akşam saatlerinde kara çevirmiş kent beyaz örtüye bürünmüştü. Pazar günü akşam saatlerine kadar yer yer aralıklarla süren yağış bugün de kendisini kısa süreli de olsa gösterdi.

Kar yağışı akşam saatlerinde yerini soğuk havaya bırakıyor. Bu gece hava sıcaklığı -6 dereceye düşecek. Devlet Meteoroloji Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre yarın(Salı) gün içinde kaydedilecek en yüksek hava sıcaklığı ise 2 derece.

Soğuk Çarşamba’nın ilk saatlerinde ise tavan yapacak. Kent bu kışın en düşük sıcaklık değerlerini Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gecede yaşayacak. Yetkililer önümüzdeki bu kritik gecede hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düşeceğini açıkladı ve halkı don tehlikesine karşı uyardı.

Hava değerleri Çarşamba gününden itibaren yükselmeye geçecek ve hafta sonuna doğru mevsim normallerine gelecek. Gece sıcaklıkları sıfırın üstüne çıkarken, gündüz sıcaklıkları ise ortalama 10 derecelerde seyredecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu