REKLAMI GEÇ

DOÇEVE “E-ATIK KAHRAMANI” ÖDÜLÜ

DOÇEVE “E-ATIK KAHRAMANI” ÖDÜLÜ

“İstanbul Elektrikli ve Elektronik Atık Zirvesi”nde, elektronik atıkların geri kazanımında kamu bilincini artırıcı faaliyetleri ve örnek uygulamaları nedeniyle Doğa ve Çevre Vakfı’na (DOÇEV) “e-atık kahramanı” ödülü verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2015 Çarşamba, 14:01

Elektronik atıklar, bertarafı zor ve en hızlı artan katı atık türü. Uygun şekilde bertaraf edilmediğinde içerdiği ağır ve zehirleyici metallerin toprak, hava ve suya karışması ile canlı yaşamını tehdit eden çevre kirliliğine yol açıyor.

Elektrik-elektronik atık yönetiminin her yönü iyi bilinmesi için tüm paydaşların bir araya gelmesi, toplumda ve üreticilerde farkındalık yaratılması amaçlarıyla, Sürdürülebilir Üretim ve Tüketim Derneği ve Enerji Verimliliği Derneği işbirliğinde, 5-6 Mart tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen “Elektrik ve Elektronik Atık Zirvesi”nde; 2005 yılından bu yana sürdürdüğü elektronik atıkların geri kazanımında kamu bilincini artırıcı faaliyetleri ve örnek uygulamaları nedeniyle DOÇEV’e, E-ATIK KAHRAMANI ÖDÜLÜ verildi.

DOÇEV’den yapılan açıklamada, “Bu vesileyle; elektronik atıkların geri kazanımında duyarlı olan halkımıza, kamu kurumlarına, özel firmalara, çalışmaların yaygınlaştırılmasına destek veren sivil toplum kuruluşlarına, maddi ve manevi destekleri ile her zaman yanımızda olan gönüllülerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu