REKLAMI GEÇ

Eğitim gönüllülerine motivasyon gecesi

Eğitim gönüllülerine motivasyon gecesi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin lise öğrencilerini üniversite sınavına hazırlamak için 9 yıl önce başlattığı “Eğitim için El Ele Projesi”nde görev alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler, motivasyon gecesinde bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2016 Pazar, 12:10

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin 2008-2009 eğitim öğretim döneminde başlattığı Eğitim İçin El Ele Projesi’ne bu yıl katılan öğrenciler ve gönüllü eğitmenler, düzenlenen motivasyon gecesinde bir araya geldi.

North Point Otel’de gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, projede yer alan gönüllü eğitmenler ve öğrenciler katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, burada yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir projede görev aldığınız için sizleri tebrik ediyorum. Sizlere baktığımda, ‘İyi ki bu projede görev almışız’ dediğinizi görüyorum. Zaman hızla akıp gidiyor. Geriye yönelik baktığınızda herkesten ayırt edici bir şeyler yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz. Bir başkası için emek ve zaman ayırdığınızda, tecrübelerinizi onlara aktardığınızda kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Eğitim için El Ele Projesi de hayata başladığınızda sizlerde tatlı bir anı oluşturacak. Burada yeni dostlar ediniyor farklı bir deneyim yaşıyorsunuz. Şundan çok eminim ki hayatınızın ileriki safhalarında ders verdiğiniz öğrencilerle karşılaşacaksınız; ‘Sizden ders almıştık, eğitim için el ele vermiştik’ diyecekler. İnsanı mutlu eden şeyler bunlar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu