REKLAMI GEÇ

EN KALABALIK YILDÖNÜMÜ YEMEĞİ

EN KALABALIK YILDÖNÜMÜ YEMEĞİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan evlilik yıldönümünde eşi Berrin Zolan ile birlikte Anafartalar Mahallesi’ndeki iftara katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2015 Perşembe, 13:38

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan boyunca her gün bir mahallede düzenlediği iftar yemeğini son olarak Anafartalar Mahallesi’nde gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan evliliğinin 26. yıldönümünde eşi Berrin Zolan ile birlikte bu yemeğe katıldı, yıldönümünü kutlamasını binlerce Denizlili ile birlikte yaptı.

denizli-zolan-evlilik-yildonomu-iftar-sofrasi-ic

ÖZEL BİR KUTLAMA YAPMADI
Zolan evlilik yıldönümü olmasına rağmen programında değişiklik yapmadı ama iftar sofrasında yaptığı konuşmada eşi Berrin Zolan’a teşekkür etmeyi de unutmadı. Evliliğin karşılıklı anlayış, hoşgörü ve sevgiye dayalı olduğunu hatırlatan Zolan genç çiftlere nasihat verdi. Zolan konuşmasında, “Bugünün bizim için ayrı bir güzelliği daha var. Bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 26. yılımız. Evlilik anlayış, sevgi, hoşgörü, kayıtsız şartsız birbirine sahip çıkmadır. Eşimle bende evlilik yıldönümümüzde iftarda beraber olup insanlarımızla bir arada kutlama şansımız oldu. . Ramazanı yaşattığımız gibi inancımızın gereği olan evlilikleri de en üst seviyede yaşatmalıyız. Toplumun temel taşı olan ailemizi sapasağlam tutmamız gerekiyor. Bunu başardığımız zaman bizi ne top, ne tüfek, hiç bir şey yıkamaz, sapasağlam ayakta kalırız. Çocuklarımız, ülkemiz daha iyiye, daha güzele, daha başarıya koşar” dedi.

denizli-zolan-evlilik-yildonomu-iftar-sofrasi-ic-2

BİRLİKTE MUTLULUĞU YAŞIYORUZ
Berrin Zolan ise Denizli halkı ile bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek “Çok şükür ramazan bolluluğuyla, bereketiyle geldi. Biz ramazanda her gün bir mahallede iftarımız açıyoruz. Ramazan ayı ailemiz için bir avantaj oluyor. Mahallelerimizde vatandaşlarımızla birlikte, çoluk çocuk, konu komşu, cümbür cemaat aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, aynı zamanda eşimle de birlikte yemek yeme şansını yakalıyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu