REKLAMI GEÇ

Engelli yakınını isyan ettiren duyarsızlık

Engelli yakınını isyan ettiren duyarsızlık

Denizli’nin en önemli sorunlarından biri hatalı parklar. Özellikle de engellilerin yaşamlarını zorlaştıran bu duyarsızlığa bir engelli babası isyan etti. Tekerlekli sandalyedeki oğluyla parklar nedeniyle geçecek yer bulamayan baba, tepkisini sosyal medyada gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2017 Salı, 10:59

Denizli’de hatalı parklar, özellikle de kaldırıma bırakılan otomobiller vatandaşları canından bezdiriyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin çok tartışılan “Bu araçların camlarını kırın” çıkışı bile yaptığı duyarsızlığa her gün bir yenisi ekleniyor.

ENGELLİ OĞLUYLA GEÇECEK YER BULAMADI
Kaldırıma ve yaya geçitlerine park ederek yayaların, özellikle de engellilerin yaşamlarını çileye dönüştüren duyarsızlığa bir yenisi de Mimar Sinan Caddesi’nde eklendi.

Tekerlekli sandalyedeki engelli ile geçecek yer bulamayan Ahmet Ekrem, engelli yakınının ve park edilen araçların fotoğrafını çekip, sosyal medyada “Mimar Sinan Caddesi üzerinde arabaları kaldırıma park ediyorlar. 150 milyarlık arabalara binen arkadaşlar 5 TL oto park parası verin. Engellilere engel olmayın” notuyla paylaştı.

TEPKİLER KISA SÜREDE GELDİ
Paylaşımın ardından Denizlililerin tepkisi gecikmedi. Fotoğrafın altına çok sayıda yorum yapıldı, duyarsız sürücüler eleştirildi, polis ve belediye ekipleri göreve çağrıldı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

Yorumlar

hasan   -  Bağlantı 15 Kasım 2017, 01:53

devlete ait araçlar bari park etmese bir nebze insan halk bilinçsiz ondan diyecek ama resmi plakalı araçlar bile park yapıyor o yüzden söyleyecek söz yok maalesef

kml   -  Bağlantı 14 Kasım 2017, 15:20

Muhterem belediyemiz bu konuda daha etkin denetim yapar ve cezai işlemleri artırırsa bu konu yavaş yavaş çözülür. Belli ki toplumdan bazı kesimler ne yazık ki duyarlılığını yitirmiş…

eren20   -  Bağlantı 14 Kasım 2017, 12:16

O kadar polis ve zabıta ekibi var bunlar ne iş yapar.Bakıyorsun ekip arabalarının içerisinde tur atmaktan başka iş yaptıkları yok.Denetim sıfır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu