REKLAMI GEÇ

Evi yanan yaşlı kadına Sevgi Eli değdi

Evi yanan yaşlı kadına Sevgi Eli değdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Pamukkale’nin Irlıganlı Mahallesi’ndeki evi yangında oturulamaz hale gelen 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım elini uzattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 14:31

Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuran Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Irlıganlı Mahallesi’nde kısa bir süre önce çıkan yangında evi kullanılamaz hale gelen 75 yaşındaki Arzu Aksoy ve ailesine yardım elini uzattı.

denizli-buyuksehir-sevgi-eli-arzu-nine-3

Yangının ardından Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile koordineli bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, gerekli yardımların ulaştırılması için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli ekipleri ailenin yeni taşındığı evlerinin tüm eşyalarını ve aile bireylerinin kıyafet ihtiyaçlarını karşıladı. Ayrıca aileye gıda yardımı ve maddi destek de sağlandı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Erdal Işık ve Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, yangınzede aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Yeni eşyalar, ziyaret sırasında Sevgi Eli ekipleri tarafından tek tek döşenirken, Arzu Aksoy ve ailesi büyük sevinç yaşadı. 75 yaşındaki yaşlı kadın, yardımlarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Sevgi Eli’ne teşekkür etti.

denizli-buyuksehir-sevgi-eli-arzu-nine-2

“YETER Kİ HAYATLAR KAYBEDİLMESİN”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Sosyal belediyeciliğin en önemli sorumluluklarından bir tanesi afetzede ailelere sahip çıkmaktır. Bu anlayışla vatandaşlarımızın en kötü günlerinde de yanlarında olarak imdadına koşmaya devam edeceğiz. Yeter ki hayatlar kaybedilmesin, maddi ihtiyaçların telafisi var. Ben bu vesileyle ailemize büyük geçmiş olsun diyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu