REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu’nda 27. dönem

Evlilik Okulu’nda 27. dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü projesi “Ailemi Seviyorum” kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’nda 27. dönem başladı. Yaklaşık bir ay sürecek Evlilik Okulu’nun ilk dersinde, “Sağlıklı bir toplum için sağlıklı bir aile” mesajı verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2016 Pazar, 13:53

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, yaptığı konuşmada, bugüne kadar klasik şehircilik anlamında birçok yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, “Alt yapı, üst yapı, yeşil alan, temiz hava, teleferik, kayak merkezi gibi pek çok şey yaptık. Ama bunlardan daha çok önemsediğimiz belediyeciliğin eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetleri. Eğitim faaliyetlerimizin içerisinde Ailemi Seviyorum projemiz var. Ailemi Seviyorum projesi Türkiye’de ödül almış bir proje. Evlilik Okulu da bu proje içerisindeki çalışmalarımızdan bir tanesi” dedi.

denizli-evlilik-okulu-1

Evlilik Okulu’nda 26 dönemi geride bıraktıklarını anımsatan Değirmenci, “Tabi evlilik hayattaki en önemli kararlardan bir tanesi belki de en önemlisi. Hayata böyle bilinçli başlamak evliliğin ilk yıllarında eşimizle, ailemizle ve çevremizle olan diyalogları sağlıklı öğrenebilmek bence çok önemli. Tabi ki sağlıklı bir toplum istiyorsak öncelikle sağlıklı bir aile; sağlıklı bir birey istiyorsak da sağlık bir anne baba ortamı oluşturabilmek lazım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu