REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu’nda 30’uncu dönem

Evlilik Okulu’nda 30’uncu dönem

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’nda yeni dönem başladı. Dördüncü yılını tamamlayan Evlilik Okulu’nda 30’uncu dönem başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2016 Perşembe, 14:11

Sağlıklı evliliklerle sağlıklı bir toplum oluşturmayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Evlilik Okulu’nda 30’uncu dönem başladı.

Kent Konseyi binasında düzenlenen eğitim programının ilk dersine, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Değirmenci, “Davete icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. 2012 yılında başladığımız proje 30 dönemdir devam ediyor. Evlilik Okuluna bugüne kadar 1020 hemşerimiz katıldı. İnşallah bu sayı artarak sürecek” dedi.

“TOPLUMUN GELECEĞİ SAĞLIKLI AİLELERE BAĞLI”
Büyükşehir Belediyesi’nin her alanda hizmet verdiğini kaydeden Değirmenci, “Ailemi Seviyorum bizler için apayrı bir proje. Çünkü Türk toplumunun geleceği, sağlıklı kurulacak ailelere bağlı. Evliliğin güzellikleri olduğu gibi zorlukları da var. İki insanın her konuda anlaşması mümkün değil. Bu okulun en büyük avantajı olası zorluklarda nasıl davranmak gerekeceği konusunda bilgi vermesidir. Kursa daha önce katılanlar ‘iyi ki gelmişiz’ diyorlar. İnşallah sizler de böyle diyeceksiniz. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Biz biliyoruz ki sağlıklı nesiller sağlıklı evliliklerle oluşur. İnşallah bir ömür boyu aile saadeti içinde her şey gönlünüzce olur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu