REKLAMI GEÇ

Firari dana şehri birbirine kattı

Firari dana şehri birbirine kattı

Kurban Bayramı öncesi bildik manzaralardan biri Denizli’de yaşandı. Bahçelievler Mahallesi’nde sahibinin elinden kaçan kurbanlık dana, 4 kilometre kaçtı, şehri birbirine kattı. Korku yaratan dana, girdiği gözlükçüde sahipleri tarafından yakalandı.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2015 Salı, 18:11

Kurban Bayramı’nda alışık olduğumuz manzaralardan biridir kurbanlıkların firarı. Şehirde hareketli anların yaşanmasına yol açan, korku ve panik yaratan kurbanlık dananın firarı Bahçelievler Mahallesi’nde gerçekleşti.

Sahibi Zeki Özer’in elinden kurtulan kurbanlık daha, tüm çabalara rağmen yakalanamadı. Yaklaşık 4 kilometre boyunca cadde ve sokak aralarında kaçan dana, girdiği otoparkta kıstırıldı, ancak çabalar sonuç getirmedi.

Buradan da kaçmayı başaran dana birden yönünü yol üzerindeki Hakan Elçi’ye ait gözlük mağazasına çevirdi. Danayı bir anda karşılarında gören mağaza çalışanları yaşadıkları şoku kısa sürede üzerinden attı ve kendilerini mağazanın arkasındaki odaya kilitledi.

Dananın sahibi Zeki Özer ve Erol Baydemir adlı vatandaş mağazaya girerek danayı yakaladı ve sakinleştirerek çıkarmayı başardı.

Yaklaşık 2 saatlik kovalamacanın ardından dananın yakalanması hem sahibi Zeki Özer’e, hem de çevredeki vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

Yaşadıkları korku dolu anları anlatan gözlük mağazası sahibi Hakan Elçi, ne olduğunu anlamadan işyerine bir dananın girdiğini belirterek, kendilerini odaya kilitlediklerini söyledi. Dananın yara içinde olduğunu, her yere kan damladığını belirten Elçi, tek tesellilerinin dananın mağazaya zarar vermemesi olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu