REKLAMI GEÇ

Gazeteci Saymaz’a göre Denizli IŞİD’in hedefinde

Gazeteci Saymaz’a göre Denizli IŞİD’in hedefinde

Gazeteci İsmail Saymaz, IŞİD’in hedef listesinde aralarında Denizli’nin de bulunduğu 18 şehir olduğunu, örgütün buralarda ciddi eylemler yapabileceğini iddia etti. Saymaz, IŞİD’cilerin Denizli’deki eğlence mekanları ve kalabalık noktalarla ilgili keşif yaptığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2016 Cuma, 16:02

Habertürk’te IŞİD’in Gaziantep’in saldırısını değerlendiren Saymaz, polis raporunda yer alan bir başka iddiayı da gündeme getirdi. Polisin ikinci raporunda IŞİD’in 18 şehirde eylem yapabileceğini öne süren Saymaz, “Polisin gönderdiği bir başka rapor var. Bu raporda, DEAŞ’ın eylem hedefleri başlıklı bir rapor bu. Burada 18 şehirde eylem yapılabilecekleri yönünde hazırlıklar olduğu belirtiliyor. Bakın burada 18 şehir var. Şimdi adını anmak istemiyorum, şehirlerin ve ibadet yerlerinin. Bazı resmi kuruluşlar, belli şehirler. 18 şehir, bunların arasında Denizli, Kayseri, Konya, Diyarbakır, Şanlıurfa var. Önceliklerin arasında CHP’lilerin özellikle de Aleviler’in ve Kürtler’in bulunduğu noktalar. Aynı zamanda buralardaki kamu kurumları. Zannedilmesin ki sadece onların kafir ilan ettiği yerler hedefte. Türk polisi ve Türk askerini de hedef alacakları belirtiliyor” dedi.

İDDİASINI DÜN AKŞAM YİNELEDİ
Saymaz, Habertürk’te yayınlanan Enine Boyuna programındaki bu iddialarını dün akşam Şirin Payzın’ın CNN Türk’te sunduğu programda Denizli’nin ismini bir kez daha verdi. Saymaz, “Denizli’de IŞİD’ciler keşif yaptı. Özellikle eğlence mekanları ve kalabalık yerlerle ilgili” ifadesini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu