REKLAMI GEÇ

Gazi ve Gazi Yakınları yemekte buluştu

Gazi ve Gazi Yakınları yemekte buluştu

Denizli valisi Hasan Karahan, 19 Eylül Gaziler nedeniyle Gazi, Gazi yakını ve Şehit yakınlarının onuruna yemek verdi. Kayalar Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe çok sayıda davetli katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2018 Perşembe, 18:06

Vali Hasan Karahan’ın yanısıra, yemeğe Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Kazım Arslan, 11. Komando Tugayı ve Garnizon Komutan Vekili Albay Salih Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık ile askeri ve mülki erkân katıldı.

Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimize davetlerine icabet ettikleri için teşekkür eden ve masaları gezerek ailelerle görüşen Vali Hasan Karahan ve eşi, şehit yakınlarımız ve gazilerimizle sohbet etti.


Yemekte bir konuşma yapan Vali Hasan Karahan; “Güzel bir akşamda birlikteyiz. Bugün tarihte Mustafa Kemal Paşa’ya Gazilik Unvanının Meclis tarafından verildiği bir gün ve o günden bugüne de Gaziler günü olarak kutluyoruz. Bugün de Gazilerimiz, Gazi ailelerimiz ve şehitlerimizin aileleri ile birlikte bu günü anmak için buradayız. Denizli’nin bu birlik ve beraberliği, anlamlı günlerde bir araya gelişi, samimiyeti ve sıcaklığı gerçekten örnek. 81 vilayetimizde bu konuda çok güzel faaliyetler oluyor ama ben tüm kalbimle şahitlik ediyorum ki Denizli bu işte çok samimi bir şekilde bir araya geliyor. Küçüğünden büyüğüne, kadınından erkeğine herkes Gazi ve Şehit yakınlarının yanında bütün kalbiyle onların destekçisi oluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu