REKLAMI GEÇ

GEKA yönetimi toplandı

GEKA yönetimi toplandı

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Yönetim Kurulu Toplantısı, Denizli Valisi Yavuz Erkmen başkanlığında Çamlık Kır Evi’nde gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2010 Salı, 17:13

Toplantıya; Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kalkınma Kurulu Başkanı ve Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Aydın İl Genel Meclisi Başkanı Akan Evren, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, GEKA Genel Sekreteri Mehmet Aydıner, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş katıldı.

GEKA Yönetim Kurulu Başkanı Denizli Valisi Yavuz Erkmen, “Denizli, Aydın ve Muğla illerini kapsan ve kısa adı GEKA olan Kalkınma Ajansımızın aylık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantılar, aylık olarak bu üç ilin bir tanesinde gerçekleştiriliyor. Her toplantıda da olağan şekilde gündemdeki konular konuşulup sonuçlandırılmaya çalışılıyor. Daha önceki toplantıda da ifade ettiğimiz gibi kuruluş aşamasını, bürokratik aşamaları tamamlamak üzereyiz. İnşallah Nisan ayı içerisinde bunlar sona erecektir. Bizim umudumuz ve beklentimiz, Mayıs ayından itibaren fiilen çalışma temposunun başlamasıdır. Amaç üç ilin beraber bir araya gelmesi, potansiyelin birleştirilmesi ve var olan potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilerek, bu üç ilde yaşayan insanların yaşam seviyesinin daha üste çekilmesi, sosyal, kültürel, ekonomik anlamda gelişmesinin sağlanmasıdır. Bu doğrultuda ajans olarak faaliyetler yürütülmektedir. Her zaman söylediğimiz gibi, üç il arasında herhangi bir ayrılık yok, aksine birbirini tamamlayan bütünleştiren ve birbirini eksiğini tamamlayıcı şekilde hareketler söz konusudur. Bu, eyleme geçince kamuoyu bunu çok yakından gözlemleyecektir” dedi.

Vali Erkmen’in açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu