REKLAMI GEÇ

Liselerarası Münazara Turnuvası başladı

Liselerarası Münazara Turnuvası başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl 7.’si gerçekleştirilen Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2018 Pazartesi, 12:20

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından bu yıl
7.’si düzenlenen Geleneksel Denizli Liselerarası Münazara Turnuvası, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde yapıldı. Turnuvanın açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, davetliler ve öğrenciler katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, liseler arası münazara turnuvasının 7.’sini düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. “Gençlik demek hazine demektir”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi çatısı altında gençler, kadınlar, engelliler ve çocuklarla ilgili faaliyet yürüten meclislerin önemli projeler gerçekleştirdiğine dikkat çekti. Zolan, “Gençlik Meclisimizin yaptığı projelere de destek olmaya devam ediyoruz. Gençlik demek hazine demektir. Gençlerimizin donanımını artırmak ve daha özgüvenli olma noktasında katkı sağlamak için Gençlik Meclisimiz bu turnuvayı gerçekleştiriyor. Burada fikirler yarışacak, gönüller bir olacak. Münazaranın sizlere çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu. Turnuvada il merkezi ve ilçelerden gelen toplam 40 takım yarışacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu