REKLAMI GEÇ

Genç Denizli’de yeni kayıt dönemi

Genç Denizli’de yeni kayıt dönemi

Bu yıl yaz döneminde 15-25 yaş arası bin 100 genci ücretsiz olarak tiyatro, karikatür, resim, hat sanatı, fotoğrafçılık, sinema, müzik, doğa yürüyüşü ve kurtarma timi kulübüyle buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Projesi’nde yeni dönem kulüp kayıtları başladı. Kayıtlar ekim ayının ilk haftasına kadar sürecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Eylül 2014 Pazartesi, 14:32

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gençlerin sosyal ve kültürel hayatlarını zenginleştirmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması için Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan tiyatro, karikatür, resim, hat sanatı, fotoğrafçılık, sinema, müzik, doğa yürüyüşü ve kurtarma timi kulübü bu dönem de yoğun ilgi ile karşılandı. Genç Denizli kapsamında kurulan kulüplerde, bu yaz döneminde toplam bin 100 öğrenci eğitim aldı. Genç Denizli Tiyatro Kulübü’ne başvuru yapan gençler aldıkları eğitimlerle çeşitli oyunlar sergilerken, Genç Denizli Fotoğrafçılık ile Sinema Kulübü ise sanatın bu alanlarına ilgi duyan tüm gençlere kapısını açtı. Gençler, fotoğraf çekme, kısa film hazırlama ve sinema sanatının inceliklerini eğitmenlerden öğrendi.

Resim, karikatür ve hat sanatı kulübüne katılan gençler ise bu alanda becerilerini geliştirerek, eserleriyle sanatseverlerin huzuruna çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği doğa gezilerine katılan Doğa Kulübü üyeleri gönüllerince eğlenme imkanı bulurken, Kurtarma Timi Kulübü üyeleri ise Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinden teorik ve pratik eğitim aldı.

Sonbahar dönemi kayıtları başladı
Genç Denizli Projesi kapsamında kurulan çeşitli kulüp etkinlikleriyle boş zamanlarını yararlı şekilde değerlendirirken aynı zamanda kötü ve istenmeyen alışkanlıklardan da uzak durarak kendini geliştiren gençler için sonbahar dönemi kayıtları başladı. Tamamen ücretsiz olan kulüplere katılarak aktif görev almak isteyen gençlerin Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Ofisi’nin bulunduğu tarihi Merzeci Un Fabrikası’na gelerek form doldurmaları istendi. 15-25 yaş arası tüm gençlerin Ekim ayının ilk haftasına kadar kayıt yaptırabilecekleri duyurulurken, 18 yaşından küçük olan öğrenciler için ise veli izninin gerektiği ifade edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu