REKLAMI GEÇ

Genç Denizli’nin kursları kazandırıyor

Genç Denizli’nin kursları kazandırıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli projesi kapsamında verilen resim kursuna katılan Elvan Elkan, güzel sanatlar lisesini dereceyle kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2014 Perşembe, 14:40

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin başarıyla uyguladığı “Genç Denizli” projesi kapsamında yürütülen tiyatro, spor, fotoğrafçılık ve sinema, resim, karikatür ve hat sanatı gibi kulüp etkinlikleri gençlere, eğlenme ve öğrenme imkanı sağlıyor.

Genç Denizli Resim Kulübü’nde yaklaşık bir yıldır eğitim alan ortaokul öğrencisi Elvan Elkan, çok istediği güzel sanatlar lisesini dereceyle kazandı. Güzel sanatlar lisesine 7’inci olarak giren genç yetenek Elkan, öncelikle kendisine ve arkadaşlarına bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Hayali ressam olmak

Genç Denizli’nin düzenlediği kulüp etkinlikleriyle boş zamanlarını yararlı şekilde değerlendirdiklerini ifade eden Elvan Elkan, “Resim yapmayı çok seviyordum. En büyük hayalim ise güzel sanatlar lisesini ardından da fakültesini bitirerek ressam olmaktı. Genç Denizli Resim Kulübü’nün açıldığını, ücretsiz kurs verildiğini öğrendim. Yaklaşık bir yıl önce de kursa başladım” dedi.

denizli-genc-denizli-kulubu-ic
Üyelere ücretsiz kurs imkanı

Genç Denizli Resim Kulübü Öğretmeni Hülya Kaya, 2 yıldır resim kursu verdiklerini belirterek, ” Elvan son bir yıldır sürekli derslerimize katıldı. Geldiğinde güzel sanatlar lisesini kazanmak istediğin söyledi. Buna yönelik eğitimler verdik. Kendisi çok yetenekli. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu