REKLAMI GEÇ

Genç Dostu Kentler Çalıştayı gerçekleştirildi

Genç Dostu Kentler Çalıştayı gerçekleştirildi

Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin koordinasyonuyla düzenlenen, Habitat ve İsveç Başkonsolosluğu tarafından yürütülen Genç Dostu Kentler Çalıştayı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 16:09

Denizlili gençlerin yaşadığı sorunların belirlenerek, bunların yerel yöneticilere bildirilip çözümü yolunda çalışmaların başlatılması için düzenlenen Genç Dostu Kentler Çalıştayı, Kent Konseyi Binası’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve gençler katıldı.

Habitat Kalkınma Yönetişim Derneği Genel Sekreteri Anıl Gökrenk, çalıştay ile birlikte en önemli paydaşların gençler olacağını kaydederek, “Genç Dostu Kentler Projesi Habitat Kalkınma Yönetişim Derneği ve İsveç Başkonsolosluğu ortaklığında hayata geçirilmiş bir projedir. 2014 Yerel seçimleri öncesinde Ulusal Gençlik Parlamentosu Habitat Kalkınma Yönetişim Derneği ortaklığında gerçekleştirilen ‘Genç Dostu Adaylar, Genç Dostu Kentler’ kampanyası sonrasında belirlenen Denizli, Isparta, Aydın Kuşadası, Rize ve Siirt olmak üzere 5 pilot ilde hayata geçirilmiştir. Denizli Gençlik Meclisi Koordinasyonu’nda gerçekleştirilen çalıştay ile Denizlili gençlerin sorunlarına kendi çözüm önerilerini getirmelerini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu