REKLAMI GEÇ

Genç görünmek mümkün…

Genç görünmek mümkün…

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ummahan Özaslan, “Titan” ismi verilen cihazla cilt sıkılaştırma uygulaması yapılabildiğini ve genç görünmenin ameliyatsız da mümkün olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2014 Pazar, 11:09

Özellikle kadınların ilgi gösterdiği cilt sıkılaştırılmasıyla genç görünmek artık Denizli’de de mümkün… Çamlık’taki kliniğinde hastalarını kabul eden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Ummahan Özaslan, Titan ismi verilen cihazla ameliyatsız olarak cilt sıkılaştırabilmenin mümkün olduğunu belirtti.

TİTAN İLE CİLT SIKILAŞTIRMA
Dr. Özaslan, Titan’ın nasıl bir sistem olduğunu şöyle açıkladı:
“Yaşlanmayla birlikte deride gevşeme ve sarkmalar görülür. Bunun nedeni kollajen liflerinin sayısının ve elastikiyetinin azalmasıdır. Titan, cilt yüzeyini soğutucusu ile soğutarak infrared ışınlarını kollajenin üretildiği tabakaya kadar gönderir ve mevcut kollajenin anında onarılmasının yanı sıra yeni kollajen üretimini başlatır. Sonuçta daha sıkı, gergin ve taze bir cilt oluşur.”

NEREDE KULLANILABİLİR?
Titan’ın yüz, çene altı ve vücudun kırışıklık veya deri sarkması olan herhangi bir yerinde; yani karın, kalça, kol altları, dirsek ve dizler gibi bölgelerinde kullanılabileceğini belirten Dr. Özaslan, iyi sonuç alınabilmesi için uygulamaya erken başlanması gerektiğini söyledi. Özaslan, “Kronolojik yaştan çok, cildin biyolojik yaşı Titan’ın başarısında öne çıkmaktadır. En iyi sonuçlar, sorun ilk görülmeye başlandığında müdahele edildiğinde alınır. Genellikle 65 yaşın üzerinde kollajenin tepki vermediği veya iyi şekil almadığı doğruysa da, citlerine iyi bakan hastalarda 65’inden sonra da çok iyi sonuçlar alınabilmektedir. Güneşten korunmaya özen gösteren, cildine ve genel anlamda kendisine iyi bakan kişilerde daha iyi sonuçlar görülebiliyor” dedi.

ACI VE YAN ETKİ YOK
Tedavinin 30-60 dakika arasında sürdüğünü belirten Özaslan, “Herhangi bir acı veya yan etkisi olmayan Titan, bazı hastalarda 10-15 dakika içerisinde geçecek kızarıklık ve 1 gün sürecek şişkinliğe neden olabilir. Tedavi sonrası gündelik hayatınıza hemen dönebilirsiniz” diye konuştu.
Dr. Özaslan sistemin güvenli olduğunu, 4 hafta boyunca belirli aralıklarla 2-3 seans uygulama yapılabileceğini, uygulama sayısının artmasıyla da daha iyi sonuç alınacağını ifade etti.

1 AYDA ETKİ BAŞLIYOR
Uygulamanın etkisinin 1-2 yıl devam ettiğini belirten Dr. Özaslan, “Sonuçlar mevcut kollajen liflerinin sıkılaşması ile görülmektedir. Yeni kollajen liflerin oluşması uygulamanın hemen ardından başlamakla birlikte; sıkılaşmanın dışarıdan gözlemlenmesi 1 ay sonra başlayıp 3-6 ayda optimum hale gelir. Etkisi 1-2 yıl devam eder” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu