REKLAMI GEÇ

Gençler sandığa gitti

Gençler sandığa gitti

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri sandık başına giderek, yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2014 Perşembe, 17:02

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 14. Genel Kurulu’nu, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yaptı. Genel kurul toplantısına, Denizli Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Şamil Çınar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu katıldı.

Başkan Vekili Ali Değirmenci, genel kurulda yaptığı konuşmasında,
“Ulu Önder Atatürk’ün bu ülkeyi emanet ettiği gençlerle biz bugüne kadar pek çok yol aldık. Eğitim İçin El Ele, Liseler Arası Münazara Şampiyonası, Bir Dil Bir Kültür Projesi bunlara en güzel örneklerdir. Denizli gençliği hem Denizli’ye hem de Türkiye’ye örnek olmuştur” dedi.

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Başkanı ve Başkan Yardımcısı Şamil Çınar da konuşmasında, “Gençlik meclisimiz her geçen yıl birbirinden değerli çalışmalarla 1 yılı tamamlayıp genel kurulu yapıyor. Meclis 13 yıldır birbirinden değerli çalışmalarla hem Denizli’de hem Türkiye’de adından söz ettirdi ve farlılığını ortaya koydu. 13 yıldan bugüne emek veren çaba sarf eden katkı koyan tüm gençlere teşekkür ediyorum. Bu genel kurullar seçimli genel kurullardır. Gençlerimizin bu heyecanını bizler de paylaşıyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi.
denizli-genclik-merkezi-secim-ic
Seçimde, lise adaylarından Zeynep Belgin ve Muhammet Veli Uğur, mahalle adaylarından Merve Tekinkaya ve Zekeriya Karaca, öğrenci kulüplerinden Ragıp Akpolat ve İsmihan Eroğlu, konsey temsilcilerinden Melike Sarı ve Gökhan Alptekin, sivil toplum kuruluşlarından Aslıhan Karayel ve Hasan Çimer, sürekli çalışma grubundan Ayşenur Öztürk ve Samet Can Tulum, odalardan Can Şener, Ayşe İlday, kamu kurumlarından Semih Uluışık ve Müzeyyen Tokgöz ile siyasi partilerden Can Çakır ve Merve Uzunoğlu yürütme kurulu üyeliğine seçildi.

18 kişiden oluşan yürütme kurulu da 1 hafta içinde gençlik meclisi başkanını belirleyecek. Yeni başkan ve ekibi 1 yıl görevini yürütecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu