REKLAMI GEÇ

Denizli kültürünü tanıttılar

Denizli kültürünü tanıttılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, başkentte düzenlenen “Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesi”nde Denizli kültürünü tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2016 Perşembe, 11:22

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Gençlik Kalkınma Derneği’nin Ankara’da düzenlediği Yerel Yönetimler ve Gençlik Zirvesine katıldı. Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz ve yürütme kurulu üyelerinin yer aldığı zirvede Denizlili gençler, “Yereldeki Çalışmaları İle En İyi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Örneği” olarak sunum yaptı.

Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz, Türkiye’nin 81 ilinden katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine, Kent Konseyi’nin kent yaşamındaki önemini ve Gençlik Meclisi’nin 10 yıllık süreçte ulusal ve uluslararası platformlarda yönettiği projeleri anlattıklarını söyledi.

Gençlik Meclisi standı açarak Denizli kültürünü tanıttıklarını da ifade eden Yılmaz, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin “Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi”nin bölge ortağı olduğunu ve 5. bölgesel toplantısına ev sahipliği yaptıklarını hatırlattı.

Gençlik ve Kalkınma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen zirvede, Türkiye’de Gençlik Meclislerinin Güçlendirilmesi ve Gençlik Meclisleri Ağı Oluşturulması Projesi ele alındı. Projede gençlik meclislerinin kurumsal yapılarının güçlendirilmesini, farkındalığının arttırılmasını ve gençlerin yerellerinde ve ulusalda gönüllü çalışmalar yapabilecekleri mekanizmaların oluşturması hedeflendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu