REKLAMI GEÇ

Gerçeğini aratmayan tatbikat

Gerçeğini aratmayan tatbikat

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası nedeniyle Bayramyeri Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler, son derece renkli görüntülere sahne oldu. Törende gerçekleştirilen, alkollü bir sürücüye müdahale tatbikatı ise gerçeğini aratmadı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2008 Pazartesi, 00:00

Her yıl, 3-11 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Karayolu Trafik Güvenliği Haftası, Denizli’de Bayramyeri Meydanı’nda kalabalık bir vatandaş topluluğunun da katıldığı törenle başladı. Törene, Denizli Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cemal Temizöz, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, daire müdürleri, sivil toplum örgütleri ve çok sayıda davetli katıldı. Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mehmet Kocatürk’ün açılış konuşması ile başlayan törende, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan ve Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü trafik birimlerinde çalışan başarılı personele, ‘Trafik güvenliği’ konulu karikatür ve en güzel söz yarışmasında dereceye giren öğrencilere ve başarılı sürücülere protokol üyeleri tarafından takdirname ve ödülleri verildi. Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibi’nin gösterisinin ardından yapılan ilk yardım tatbikatında, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobilin kaza yapmasının ardından, alınacak emniyet tedbirleri ve ilk yardım çalışmaları gösterildi. Gerçeği aratmayan tatbikata vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tören, Denizli Ticaret Odası’nın tüm katılımcılara ve vatandaşlara lokma ikramıyla sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu