REKLAMI GEÇ

Gökhan ebediyete uğurlanıyor

Gökhan ebediyete uğurlanıyor

Ankara’da barışa konan bomba Türkiye tarihinin en büyük yıkımlarından birine neden oldu. Emek, Barış, Demokrasi Mitingi’ne Uşak EMEP grubu ile birlikte katılan Denizlili üniversite öğrencisi Gökhan Akman ile Denizli EMEP teşkilatında görevli Korkmaz Tedik de yaşamını yitirdi. Yapılan son açıklamaya göre saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 95, 48’i yoğun bakımda 246 kişi de yaralı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2015 Pazar, 10:25

Ankara’da yapılması planlanan Emek, Barış, Demokrasi Mitingi’ne katılacak grupların toplandığı bölgede birbiri ardına iki canlı bomba eylemi gerçekleştirildi. Saldırının yarattığı yıkım ise ağır oldu. 95 kişinin hayatını kaybettiği bombalı terör saldırısında 48’i yoğum bakımda 246 kişi de yaralandı. Yaralıların tedavileri sürüyor.

Bombalı saldırının ateşi kısa sürede Denizli’ye de düştü. Denizlili olan ve Uşak Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gökhan Akman da (21) saldırıda hayatını kaybetti. Aynı saldırının bir başka kurbanı ise Denizli EMEP İl Teşkilatı’nda görevli Korkmaz Tedik oldu.

ÇAMELİ’DE TOPRAĞA VERİLECEK
Hayatının baharında kanlı terör saldırısının kurbanı olan Gökhan Akman’ın cenazesi, akşam saatlerinde ailesi tarafından Ankara’dan alınarak Denizli’ye getirildi. Gökhan Akman, bugün Çameli’de toprağa verilecek.

KORKMAZ TEDİK ANTALYA’YA GÖNDERİLECEK
EMEP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen ve bir süredir Denizli teşkilatında çalışmalar yürüten Korkmaz Tedik’in ise memleketi Antalya’da toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu