REKLAMI GEÇ

Güvenliğiniz için bu semineri kaçırmayın!

Güvenliğiniz için bu semineri kaçırmayın!

İnternet ortamında virüs ve siber saldırılara karşı dünya çapında en kapsamlı şekilde koruma sağlayan Cyberoam, Denizli’de siber güvenlik semineri düzenliyor. Cyberoam güvenlik sistemlerinin tanıtılacağı seminere dileyen herkes katılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2014 Çarşamba, 15:02

Cyberoam, IT Güvenlik Seminerini bugün saat 14.00-17.00 saatleri arasında Denizli Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirecek. İnternet ortamında virüs ve siber saldırılara karşı dünya çapında en kapsamlı korumayı sağlayan Cyberoam’ın siber güvenlik seminerine dileyen herkes katılabilecek.

Cyberoam’dan yapılan yazılı açıklamada, internette siber saldırı riskinin herkes için geçerli olduğu belirtirilerek, “Günümüzün bilgi çağında internete sürekli erişim ihtiyacı reddedilemez. Bireysel bir kullanıcı ya da şirketteki bir çalışan olarak, her türlü tehdit, savunmanızın zayıf olduğu bir anı yakalayarak SİZE saldırmak için beklemektedir. Bunlar virüs, casus yazılım, istenmeyen e-posta (spam), truva atı ve içerideki kişilerden kaynaklanan veri hırsızlığı ve sızdırma gibi saldırılar olabilir. Sizi, yani kullanıcıyı korumak bu nedenle kritiktir” denildi.

Sistemin, karmaşık IT güvenliği tehditlerine karşı sürekli güvenlik sağladığı belirtilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Cyberoam’un kimlik tabanlı güvenlik çözümleri işteki, evdeki ve seyahatlerinizdeki her hareketinizde sizi ağ geçitlerinden uç noktaya kadar koruyabilir. Güvenliği kimliğiniz ile birleştirir ve evden ya da işten uzakta olduğunuzda bile özel güvenliğiniz gibi görevini yapar. Uç nokta güvenliği ile hassas verilerinizi, uç noktaları, bilgi saklama ortamlarını güvenlik altına alarak ve uygulamaları kontrol ederek koruyabilirsiniz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu