REKLAMI GEÇ

Halk günü buluşmaları sürüyor

Halk günü buluşmaları sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halk gününde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Zolan, gün boyu ekibi ile Denizlililerin istek, öneri ve dertlerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ekim 2015 Salı, 15:31

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Halk Günü’nde vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi girişinde hazırlanan platformda hemşerilerinin istek, öneri ve dertlerini tek tek dinleyerek çözüm için çalışan Başkan Zolan, tüm gün hemşerileri ile yine randevusuz şekilde görüştü.

HALK GÜNÜNE İLGİ ARTIYOR
Halk Günü buluşmalarına olan ilginin her ay arttığını belirten Başkan Zolan, yaşadığı memnuniyeti dile getirdi. Başkan Zolan, “Vatandaşlarımız burada beklediği sürece bizde burada beklemeye devam edip herkesle tek tek görüşeceğiz” dedi.

Vatandaşların randevusuz bir şekilde gelmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Diğer günlerde de vatandaşlarımızla görüşmelerimiz devam ediyor. Yolda, sokakta, caddede, makama gelindiğinde de görüşülüyor ama bugün tamamen vatandaşımıza özel ve ben buradayım. Vatandaşımız, ‘Başkanımız burada mı? Görüşebilecek miyim?’ sorusu, kaygısı olmadan benimle görüşebiliyor” dedi.

“VATANDAŞLARI DİNLEMEK BİZE YÖN VERİYOR”
Halk Günü’nde hemşerilerini dinlemenin kendilerine yön verdiğini anlatan Başkan Zolan, “Bizim de göremediğimiz noktalar olabilir. Vatandaşlarımızın talepleri varsa rahat bir şekilde bize iletmelerini talep ediyoruz. Onları duymak aslında bize de yön veriyor, eksikleri görebiliyoruz. İyi ki başlamışız, bu taleplerin artması halk gününün doğru bir iş olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

Halk Günü’ne katılarak Başkan Zolan ile görüşme imkanı bulan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu