REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulu’nda 3’üncü dönem eğitimleri

Hamilelik Okulu’nda 3’üncü dönem eğitimleri

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Ailemi Seviyorum” projesi çerçevesinde hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’nda 3’üncü dönem eğitimlerine başlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ağustos 2016 Salı, 11:18

Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Bilinçli Anneler, Sağlıklı Nesiller” sloganıyla özel bir hastaneyle işbirliği kapsamında düzenlediği Hamilelik Okulu 3’üncü dönem eğitimleri, Kent Konseyi binasında veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Deirmenci, yeni bir eğitim dönemine daha başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirdterek, “Denizli’de sosyal projelere çok önem verdik. Belediyelerin tek görevi insanların yol, su gibi fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak değildir. Eğitimde, sporda, kültürde ve sanatta da insanımızın ihtiyaçlarını giderme gayreti içerisindeyiz” dedi.

“ONLAR DAHA İYİ BİR TÜRKİYE’DE YAŞASIN DERDİNDEYİZ”
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü “Ailemi Seviyorum” projesini kapsamında düzenlediği Evlilik Okulu’na gelen kursiyerler arasında yapılan ankette Hamilelik Okulu açılması yönünde talepler olduğunu kaydeden Değirmenci, “Kursiyerlerimizden bu şekilde talep gelince bu konuda kurs düzenlemeye başladık. Şu an 3’üncü dönem eğitimlerinin başladığı Hamilelik Okulu ile bilinçli anneler ve sağlıklı nesiller oluşsun” diye konuştu.

ANNE ADAYLARINA GEBELİK SÜRECİ ANLATILDI
Hamilelik Okulu’nda anne adaylarına verilecek eğitim programı ile ilgili kursiyerlere bilgiler veren doğum uzmanı Op. Dr. Özlem Koşar Can ise, gebelikte annede meydana gelen fizyolojik ve psikolojik değişiklikler, gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler ve bağışıklama, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konu başlıklarında açıklamalarda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu