REKLAMI GEÇ

Hayırseverler ödüllendirildi

Denizli’de sosyal hizmetlerin daha iyi olması için katkı koyan hayırsever kişi ve kurumlar, altın madalya ve şiltle ödüllendirildi.

/ DENİZLİHABER / 18 Aralık 2007 Salı, 01:00

Denizli’de sosyal hizmetlere katkıda bulunanlar, ‘Sosyal hizmetler ve çocuk esirgeme kurumu hizmetlerine katılım sağlanması ve katkıda bulunanların onurlandırılmasına ilişkin yönetmelik kapsamında, altın madalya ve şiltle ödüllendirildi. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen ödül töreni ile sosyal hizmetlere katkıda bulunan vakıf ve dernek temsilcilerine ödüllerini Vali Dr. Hasan Canpolat verdi.

Törene Vali Hasan Canpolat, Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır, Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Meftune Tuncay, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Nursel Ergür, Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği Başkanı Ali Rıza Çavdaroğlu ve derneklerin üyeleri katıldı.

Geçtiğimiz sene Denizli’de Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kuruluşlara, 53.614.82 YTL bağışta bulunan Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı, 35.199.00 YTL bağışta bulunan Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği ve 19.000.00 YTL bağışta bulunan Yetim ve Acizleri Koruma Derneği’ne altın madalya ve berat, Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği’ne de yaptıkları 6.154.46 YTL bağıştan dolayı şilt ve berat verildi.

‘2008’in en önemli gündemi sosyal hizmetler olacak’

Törende konuşan Vali Hasan Canpolat, Denizli’yi Türkiye’de sosyal hizmetler alanında bir numara yapmak için çalıştıklarını ve bunu yakın bir gelecekte gerçekleştirmek için her türlü gayreti gösterdiklerini belirterek, “Sosyal hizmet faaliyeti yalnızca devletin tek başına yürütebileceği bir faaliyet değil. Bu faaliyetler toplumun her kesimi ile birlikte yürütülmesi gereken faaliyetlerdir. Denizlimizde bu konuda çok büyük bir potansiyel var. Kendini bu konuya adamış çok sayıda kişi ve kuruluşlarımız var. Bu bizim için büyük bir şans. Biz bu potansiyeli daha da arttırarak Denizli’yi Türkiye’de birinci yapmaya çalışıyoruz. 2008 yılında en önemli gündemimiz sosyal hizmet gündemi olacak. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen siz hayırseverlerimize Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen bu madalya ve beratları vermekten mutluluk duyuyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Yetim Aciz ve Muhtaçları Koruma Vakfı Başkanı Musa Kazım Manasır, Buldan Korunmaya Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Meftune Tuncay, Yetim ve Acizleri Koruma Derneği Başkanı Nursel Ergür ve Çivril Korunmaya Muhtaç Yaşlıları Barındırma Derneği Başkanı Ali Rıza Çavdaroğlu’na madalya ve beratları Vali Hasan Canpolat tarafından verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu