REKLAMI GEÇ

Honazlı çocuklar şenlikte eğlendi

Honazlı çocuklar şenlikte eğlendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Çocuk Şenliği, ilçelerdeki çocuklara da unutulmaz bir gün yaşatıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak Honaz ilçesinden gelen küçükleri ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2015 Perşembe, 16:55

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Türkiye’nin en geniş katılımlı Çocuk Şenliği, hız kesmeden devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı’nda bir süre önce başlayan organizasyonda, her gün yaklaşık 3 bin küçük gönüllerince eğlenirken, Çocuk Şenliği ilçelerdeki çocukları da ağırlamaya başladı.

Kent genelinde 60 bin çocuğun katılacağı şenlik kapsamında, ilk olarak Honaz’dan gelen küçükler konuk edildi. Okullarından otobüslerle alınarak şenlik alanına getirilen çocuklar, animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendi. Çocuklar; çuval yarışı, ip çekme, can gibi geleneksel oyunlar oynadı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte “Denizli’de ne varsa ilçelerde de o olacak” dediklerini hatırlatarak, bu sözün sadece altyapı, üst yapı, park, spor tesisleri ve belediyenin yapmakla yükümlü olduğu diğer fiziki yatırımları kapsamadığını, sosyal ve kültürel etkinlikleri de içinde barındırdığını söyledi.

Zaman zaman şenliği ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldiğini ve bundan büyük keyif aldığını dile getiren Zolan, “Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza her alanda yatırım yapmaya devam ediyoruz. Onların sosyal, kültürel, eğitim ve spor gibi alanlarda kendilerini geliştirmesi için elimizdeki tüm imkanları kullanıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu