REKLAMI GEÇ

Hulusi Oral Evi’ni yakan yakalandı

Hulusi Oral Evi’ni yakan yakalandı

Denizli’nin en önemli tarihi miraslarından biri olan Hulusi Oral Evi’nin yanmasına ilişkin yürütülen soruşturmada bir kişi gözaltına alındı. Zanlı ifadesinde yangına sebebiyet verdiğini kabul etti, ancak ısınmak için yaktığı ateşi söndüremediğini ve kaçtığını öne sürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2018 Salı, 10:15

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 27 Ocak’ta yanan Hulusi Oral Evi’yle ilgili yaptığı soruşturma tamamlandı. Evin yakılmasından sorumlu olduğu önü sürülen bir kişi gözaltına alındı.

YANGININ ARDINDAN ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU
Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’in talimatıyla yangının ardından olayı araştırmak üzere özel ekip oluşturuldu. 7 kişilik özel ekip önce çevredeki tüm güvenlik kameralarını inceledi, görüntülerde bir kişi dikkat çekti.

Ekipler yangından kısa süre önce eve girip çıktığı belirlenen bu kişi üzerinde yoğunlaştı. Uzun süren soruşturma boyunca çok sayıda tarama yapıldı, zanlının kimlik tespiti için çaba harcandı.

SONUCA ULAŞILDI, ZANLI YAKALANDI
Hulusi Oral Evi için oluşturulan özel ekip, güvenlik kamerası görüntülerine de yansıyan zanlının H.S. olduğunu belirledi. Zanlı düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

KUNDAKLAMADIM. ISINMAK İÇİN ATEŞ YAKTIM
Zanlının ilk ifadesinde Hulusi Oral Evi’nin yanmasına neden olduğunu kabul etti. Zanlının, kundaklama iddialarını kabul etmediği, ısınmak için yaktığı ateşi söndüremediğini, ev tutuşunca da korkup kaçtığını söylediği öne sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu