REKLAMI GEÇ

İlçe belediyeleri personeline eğitim

İlçe belediyeleri personeline eğitim

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinde görev yapan personeline yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2016 Perşembe, 14:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 5 gün süren bilgilendirme toplantılarına 19 ilçeden gelen ilgili belediye personeli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Eyyüp Şarbak, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Emel Uludağ, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı Vedat Çoban, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Yahya Ergül ile Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan İlhami Başer; katılımcılara intibaklar ve öğrenim değişiklikleri, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu gereğince kiralama ve taşınmaz malların satış işlemleri, doğrudan temin ihaleleri ve ihale sözleşmeleri, yazışmalar, bütçeleme ve kesin hesap işlemleri konularında bilgi verdi.

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Eyüp Şarbak, yerel yönetimlerin çeşitli uygulamaları ile ilgili bilgilendirmeler yapıldığını belirterek, “Beş gün süren toplantılarda, hergün farklı konular ele alındı. Amacımız yerel yönetimlerimiz arasında uygulama birliğini sağlamak ve tüm ilçelerimizle birlikte Denizli halkına en iyi hizmeti verebilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu