REKLAMI GEÇ

İlhan’ın zafer zeybeği

İlhan’ın zafer zeybeği

Denizli Barosu’nun 44’ncü genel kurulundan rakibine iki katına yakın fark atarak tekrar başkanlığa seçilen Müjdat İlhan’ın listesi değişmedi, yönetim kurulu kendi listesinden oluştu. İlhan, ekibi ve Baro’nun önemli isimleri zaferi zeybek oynayarak kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ekim 2014 Pazartesi, 10:28

Denizli Barosu’nun 44’ncü olağan genel kurulu cumartesi ve pazar günü tamamlandı. Cumartesi günü konuşmaların, pazar günü de seçimlerin yapıldığı genel kurul, seçim öncesi “Olgunluk ve sağduyu içinde bir seçim hedefliyoruz” diyen Başkan İlhan’ın değdiği gibi geçti.

TÜM KURULLARI KAZANDI
Mevcut Başkan Müjdat İlhan ile Ufuk Özdemir’in yarıştığı seçimlerde Müjdat İlhan 463 oyla, rakibine iki katına yakın fark atarak tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu listesinin oy sayımları ise gece saatlerine kadar sürerken İlhan’ın listesi sadece başkanlıkta değil, yönetimde de ezici bir üstünlükle galip geldi.

LİSTE DELİNMEDİ
İlhan’ın yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri listesi hiç delinmezken, Türkiye Barolar Birliği Delegelerine Özdemir’in listesinde yer alan iki kişi girdi. Tarihi zaferin ardından ikisi genel kurulla olmak üzere üçüncü kez Denizli Barosu Başkanlığı koltuğuna oturan İlhan ve ekibi Değirmende Alabalık Restoran’da eğlendi.

baro2

ZEYBEKLE KUTLADILAR
Oy sayımının ardından seçim zaferini kutlamak için giden Başkan İlhan ve Ekibi zeybek oynayarak zaferi kutladı. İlhan, Eski Baro Başkanlarından Yıldırım Aycan ile TBB Delegesi Kamil Doğan ile birlikte zeybek oynadı.

İŞTE BARO YÖNETİMİ
Müjdat İlhan’ın başkanlığındaki Denizli Barosu’nun yönetimi şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU: Fatma Kıyak, Mefaret Aydın, Alpaslan Oruç, Emin Eren, Erman Yarışan, Halil Akçil, İsmail Özgür, Kerem Üzelce, Mustafa Yıkar, Veli Deveciler.

DİSİPLİN KURULU: Ferhat Kuvveoğlu, Üli Osman Şahan, Kadir Kurucu, Ufuk Serter

DENETİM KURULU: Mustafa Doğan, Özlem Doğan Bıyıklı, Süheyla Bural

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ DELEGELERİ: Cengiz Kılıç, Kamil Doğan ile Ufuk Özdemir’in listesinde bulunan, Onur Dayıoğlu ve Halil Sarı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu