REKLAMI GEÇ

İntihar Palas iş merkezi oluyor

İntihar Palas iş merkezi oluyor

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde projeye uygun yapılmadığı için iskan ruhsatı verilmemesinden dolayı yıllardır atıl vaziyette kalan bina iş merkezi oluyor. Birçok intihar girişimi vak’asına sahne olduğu için kamuoyunda “İntihar Palas” olarak bilinen binayı, Denizli Belediyesi birçoık kez yıkma girişiminde bulunmuş, her seferinde mahkeme kararıyla yıkım durdurulmuştu.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2014 Pazartesi, 14:32

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, Delikliçınar Meydanı’na bakan bina, iş merkezi oluyor. Projeye uygun inşa edilmediği gerekçesiyle belediye tarafından iskan ruhsatı verilmeyen binanın inşaatı, hukuki süreç devam ettiği için tamamlanamıyordu.

Denizli Belediyesi, daha önce binayı birçok kez yıkmak için harekete geçmiş, yıkım her seferinde mahkeme kararıyla durdurulmuştu. Binanı 3 ay içinde tamamlanarak iş merkezi olarak hizmet vermeye başlayacağını belirten sahibi Muharrem Yıldız, “İskan ruhsatı alamadığımız için yıllardır binamızı kullanamıyorduk. Ancak, mahkemenin tamamlanmasının ardından ruhsatımızı yeniledik ve artık binamızı kullanmaya başlayacağız. Şu anda binanın dış cephe işlerini yapıyoruz. Yaklaşık 3 ay içinde binamızın eksiklerini tamamlayarak hizmete hazır hale getireceğiz. Binayı hizmete açmamızda yardımcı olan tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.

Bugüne kadar birçok intihar girişimine sahne olan bina, kamuoyunda “İntihar Palas” olarak biliniyordu. Yetkililer, intihar olaylarının önüne geçmek için binanın giriş kapısını kapatarak mühürlemişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu