REKLAMI GEÇ

İpek’ten Başbakan’a eleştiri

İpek’ten Başbakan’a eleştiri

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Başbakan Erdoğan’ın mitingde yaptığı açıklamaları eleştirdi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2014 Pazar, 13:53

MHP Büyükşehir Adayı İpek, “Denizli 10 sene önce kasabaymış. Nasıl bir kasaba ama? İnsanların cıvıl cıvıl rahatlıkla dolaştığı, gönül rahatlığı ile alışveriş yaptığı, esnafıyla, işçisiyle, çiftçisiyle, sanayicisiyle mutlu bir kasaba. Yaptıkları üç beş hizmetle Denizli’yi il mi yaptılar yani? Bunlar Denizli’yi hiç tanımamışlar” dedi.

İNSANIN GÖZÜNE BAKA BAKA!
İpek, kimsenin boş vaatlere inanmadığını da söyleyerek, “Bunlar insanın gözünün içine baka baka nasıl bu kadar rahat konuşabiliyor aklım ermiyor. Sen Denizli’nin içinde yaptığın üç beş yerle göz boyuyorsun, ama köylerine, ilçelerine gittiğinde insanların yaşadığı sefaleti görmüyorsun. 11 senedir iktidardasın. Doğu illerinde bile nadiren gördüğün bu kötü köy manzaralarını Denizli’de her köyde görebilirsin. Sonra da diyorlar ki her sokağa hizmet getirdik. Herkesin ayağına hizmet getirdik. Nasıl bunları söyleyebilirsin. Aylardır söylüyoruz cevap veremiyorsunuz. Denizli’nin içinde yaptığınız yol çalışmaları yüzünden, esnafa uğrattığınız zararı kim karşılayacak? Yıllarca yüzüne bakmadığınız ilçelere neyin sözünü veriyorsunuz. Unuttuğunuz, çaresizliğe sürüklediğiniz, borç batağına soktuğunuz çiftçiye, köylüye nasıl bakacaksınız? Siz hangi hizmetten bahsediyorsunuz?” dedi.

facetwit

ŞIRNAK’TA VAR AMA DENİZLİ’DE YOK!
Ali İpek, Başbakan Erdoğan’ın konuşmasında bahsettiği havaalanı konusuna da değinerek, “Yıllardır Denizlili sanayiciye, vatandaşa havaalanı konusunda işkence çektirdiniz. Havaalanı sorununu bir türü çözemediniz. Koskoca bir sanayi şehrinin, bir batı kentinin havaalanı sorununu çözemediniz. Birde kalkıp 10 yıl önce söyleselerdi inanır mıydınız diye soruyorsunuz. Şırnak’a havaalanı yapmak mesele değil. Asıl mesele sanayisiyle, turizmiyle bu ülkenin önemli bir kenti olan Denizli’nin havaalanı sorununu çözememek mesele. Bu vatandaş göz boyamaya inanmıyor. Çevre illerden toplayarak getirdiğiniz o kalabalıklar, size bu seçimi kazandıramayacak” dedi.

YALANLA İŞİMİZ YOK, YAPACAK İŞİMİZ ÇOK!
MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İpek son olarak “Biz realiteye bakarız. Bugüne kadar yapılanlarla halka resmen işkence çektirdiniz. Bugüne kadar hizmet getirdik diyerek, bu halkı kandırmaya çalıştınız. Artık bunu yapamayacaksınız. Siz yalanlarla dolanlarla ilerlerken, biz iş üreteceğiz. Bizim yalanla dolanla işimiz yok, çünkü yapacak işimiz çok” dedi.

ÇAMELİ’YE YOL SÖZÜ
Seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, Denizli’nin Çameli ilçesinde vatandaşlara seslendi.
Büyükşehir adayı İpek, Çameli’nde yaptığı konuşmada, “Size yıllarca bir yol sözü verip, o sözün üzerine yatanlar, şimdi hangi yüzle buraya gelip sizden oy isteyecekler. Burada yıllarca sizi oy kapma pahasına yalanlarla oyalayanlara 30 Mart’ta en iyi cevabı siz vereceksiniz” dedi.

ic-1
“10 yılda 10 müteahhidin bitiremediği yol için size söz veriyorum. Bu yolu biz bitireceğiz. Ben yapamayacağım işin sözünü vermem. Bir otobüs santrali için 103 milyon lira harcayanlar, şimdiye kadar bu yolu neden yapamamışlar? Hani bunlar belediyecilikten iyi anlıyorlardı. Hani her sokağa hizmet taşımışlardı” şeklinde konuşan Ali İpek, “Öyle bir Çameli yapacağız ki, turizmiyle, tarımıyla, hayvancılığıyla her geçen gün büyüyen, daha çok kalkınan bir ilçeye sahip olacaksınız. Bunu el ele birlikte başaracağız. Çocuklarınıza çok daha modern bir ilçe bırakacaksınız” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

AYHAN: BU KADROYA GÜVENİN
Büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleşen Çameli ziyaretine, Denizli Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan da katıldı. Yerel seçimlerin önemine dikkat çeken Ayhan, “Bu kadroya güvenin. Büyükşehir’de Ali İpek, Çameli’de Cumhur Turgut ile artık yaşadığınız sıkıntıları ortadan kaldıracaksınız. Ülkemizi hem maddi hem de manevi zarara uğratanlara artık yeter demenin vakti geldi. Bu yaşananlara, ayakkabı kutularına dur deme vakti geldi. AKP’ye en iyi dersi sandık başında siz vereceksiniz. Bu gidişat kötü gidişat. Kendi geleceğinizi, çocuklarınızın yarınını düşünüyorsanız gereğini de sandık başında yapın” dedi.

ÇAMELİ’DE MEHTARAN COŞKUSU
MHP Çameli Belediye Başkan Adayı Cumhur Turgut da yaptığı konuşmada, Çameli’nin sorunlarını en iyi kendisinin bildiğini ifade ederek, Çameli için hazırladıkları projeler sayesinde ilçeye 3 yıl içinde çağ atlatacaklarını belirtti.
Miting havasında geçen Çameli programı sırasında bir de Mehteran gösteri yapıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği program sonrasında, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek ve MHP Çameli Belediye Başkan adayı Cumhur Turgut esnafı ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu