REKLAMI GEÇ

İpek’ten gövde gösterisi

İpek’ten gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi, Bayramyeri meydanında miting yaptı. Belediye Başkan adaylarının halkla buluştuğu mitingde konuşan Büyükşehir Adayı Ali İpek, “Bizim yönetimimizde insan değer görecek, Denizli başta turizm olmak üzere her alanda şaha kalkacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 22 Mart 2014 Cumartesi, 15:46

MHP İl Başkanlığı tarafından Bayramyeri Meydanı’nda miting düzenlendi. Büyükşehir Adayı Ali İpek, Pamukkale Adayı Ümit Bahtiyar ve Merkezefendi Adayı Nihat Yeniyol, Lise Caddesi’nden Bayramyeri’nde miting alanına yürüyerek, halkla selamlaşarak geldi. 

facetwit

Bayramyeri’ndeki miting öncesinde mehteran takımı konser verdi. MHP’li adaylar platforma meydanda toplanan kalabalığın tezahüratları eşliğinde çıktı.

ic-2

Mitinge konuşma yapan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Denizli halkının mevcut yönetimden memnun olmadığını belirterek, “Bugün Denizli’ye baktığınızda vatandaşlar şikayet ediyor. Adaylarımıza destek verdiğiniz takdirde, gerçek belediyeciliği ve insana saygıyı göreceksiniz” dedi.

“DENİZLİ’Yİ ŞAHA KALDIRACAĞIZ”
MHP Denizli Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek de, yönetime geldikleri takdirde, Denizli’nin şaha kalkacağını söyledi. İpek, “30 Marttan sonra daha iyi olacağız. Bizde insana hizmet var. Denizli’yi şaha kaldıracağız. Hizmetimize ilk önce köylerden başlayacağız. Köylerde yaşam çok kötü. İnsanlara o yaşamı layık görenlere yazıklar olsun. İlk önce köylünün cebi dolacak, sosyal yaşantıları gelişecek. Kültür evi projemizle kadınlarımız her eğitimi alabilecek. Becerikli olduğu konularda kadınlarımız üretmeye başlayacak. Köylü tüccarın elinde esir olmayacak. Denizli turizmde şaha kalkacak. Bütün Türkiye şaşıracak” diye konuştu.

Denizli’nin turizm konusundaki potansiyelinin bugüne kadar iyi değerlendirilemediğini, gelir getirecek projeler üretilemediğini belirten İpek, “Sarayköy gibi çamuru olan bir yer var. Afyon’a Denizli’den kamyonlarla çamur gidiyor. Biz uyuyoruz. Otellerde orada yer yok. Burada oluşturacağımız tesise en az 15 gün kalıcı turist gelecek. Yatırımı da Avrupalı yapacak. Denizli şaha kalkacak. İstihdam aratacak işçi aranır hale gelecek asgari ücretle kimse çalışmayacak. İlçe turizmi başlayacak Denizlililer ilçeleri gezecek. Çok güzel yerlere sahibiz. Kıymetini bilelim. Bunları, hibe kaynaklı projelerle yapacağız, belediyenin cebini delmeyeceğiz. MHP ile Denizli’ye hareket gelecek. Hareketle bereket gelecek. 30 Mart ülkenin bütünlüğü için çok önemli bir tarih. Biz Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk’ün çocuklarıyız. Biz Atatürk ilkeleri ile büyüdük öyle ölmek istiyoruz. Verecek bir karış toprağımız yok. Cumhuriyetten ödün vermeyiz” ifadelerini kullandı.

ic-1

MHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Merkezefendi İlçe Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol’un konuşmalarının ardından belediye başkan adayları Denizlilileri selamladı.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 22 Mart 2014, 17:01

çok kapsamlı hazırlık yapılmadığı halde,bence gayet güzel bir mitingti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu