REKLAMI GEÇ

İpek’ten Turizm Konaklama Merkezleri

İpek’ten Turizm Konaklama Merkezleri

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’in projeleri arasında yer alan ilçe turizm konaklama merkezleri, hem ilçelerdeki istihdamı arttırmayı, hem de ilçe turizmini ayağa kaldırmayı amaçlıyor.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2014 Pazartesi, 11:15

Yerel seçimlere kısa bir süre kala özel bir tanıtım ile projelerini açıklayan Ali İpek’in vaatleri arasında yer alan ilçe turizm konaklama merkezleri, ilçelerdeki vatandaşların büyük ilgisini çekti. MHP adayı İpek, “Denizli, mesirelik alan, doğa ve tarihi zenginlikler açısından son derece şanslı bir şehir. Bugüne kadar bu özellik hesaba katılarak hiçbir proje geliştirilmemiş. Biz bunu düşünerek vatandaşlarımızın istihdamını arttıracak bir proje geliştirdik” dedi.

İLÇELERDE İSTİHDAM ARTACAK!
“İlçelerde kurulacak konaklama merkezlerinin yanı sıra, çevresine kurulacak olan tek katlı mağazalar sayesinde de vatandaşların yöresel ürünlerini rahatlıkla pazarlayabileceği bir ortam sağlanacak” diyen Ali İpek, hem diğer ilçelerden hem de şehir merkezinden gelecek yerli turistlerin yanı sıra, yine kurulacak olan termal sağlık kür merkezlerinde konaklayan yabancı turistlerin de ücretsiz servisler ile buralara gelerek tatillerini geçirebileceğini söyledi.

face twit
Ali İpek, Denizli ve ilçelerinde yapacakları istihdama yönelik yatırımların, kenti kısa sürede ayağa kaldıracağını da ifade ederek, “Denizli’de çalıştıracak personel sıkıntısı yaşanırsa hiç kimse şaşırmasın. Bizim hedefimiz, cebi dolu mutlu Denizlililer görmek. Bunun için de bu projelerin hayata geçirilmesi şart. Hazırladığımız her proje, Denizlili vatandaşların istihdamını arttıracak, kalkınma da çeşitlilik sağlayacak projeler” dedi.

BELEDİYE’YE YÜK GETİRECEK HİÇ BİR PROJEMİZ YOK!
Ali İpek, “Bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getiremeyenler, şehircilik anlayışını sadece 4 battı çıktı, iki parktan ibaret sanıyorlar. Biz en başından bu yana hep Denizli’de yaşayan vatandaşların yaşam standartlarını arttıracağımızı söyledik. Yaşam standartları bu tür istihdama dayalı projeler ile artar. Ayrıca bir borç yüküyle bırakılacak Denizli Belediyesi’ni hiçbir şekilde zora sokacak, maddi yük getirecek bir tek projemiz yok. Çünkü bununda çözümü son derece basit ve o da bizde mevcut” dedi.

ali-ipek-kimdir-anons

BASILMADIK YER BIRAKMIYOR
Öte yandan ilçe gezilerini bitirdikten sonra kent merkezini dolaşmaya başlayan MHP Büyükşehir adayı Ali İpek, gece gündüz demeden hemen her semtte vatandaşları ziyaret ediyor. Kayıhan, Goncalı, Korucuk, Karakova, Küçükdere, Cumhuriyet Mahallesi ve Karakurt’ta vatandaşlarla buluşan MHP Büyükşehir adayı Ali İpek, “Denizli’ye hizmet getirecek projelerimiz hazır. Biz hazırız. Şimdi söz sende Denizli” dedi.

ic-

Denizli’de yıllardır yaşanan alt yapı, trafik, ulaşım ve hizmet anlayışı sıkıntılarının giderilmesi için vatandaşın 30 Mart’ta tercihini yaparak, bu düzene ya hayır diyeceğini ya da aynı sıkıntıların katlanarak devam edeceğini söyleyen Ali İpek, “Bu güne kadar biz ne dediysek onlar bizde yaparız dercesine bizim projelerimizi reklamlaştırıp, gazete, televizyon ve reklam tabelalarından duyurdular. Peki bu güne kadar aklınız neredeydi. Biz 79 gerçekçi, yapılabilir, inandığımız proje ile yola çıktık. Bu projelerin hiç biri de hayali proje değil. Ama 222 proje ile yola çıkanlara şunu söylemek lazım. Siz Denizli’de 222 proje çıkartabiliyorsanız, Denizli için hiçbir şey yapmamışsınız demek ki bu kadar eksik çıkarttınız. Sürekli vaatlerde bulundunuz. Bundan önceki seçimlerde de 77 proje açıkladınız. Kaç tanesini gerçekleştirip yaptınız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu