REKLAMI GEÇ

İstanbul’daki hain saldırıya tepki yağdı

İstanbul’daki hain saldırıya tepki yağdı

İstanbul’da düzenlenen hain saldırıya her kesimden tepki sesleri yükseldi. Yapılan açıklamalarda kalleşçe saldırıyı düzenleyenler kınayarak, yaşanan acının tarifi olmadığı vurgulandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Haziran 2016 Salı, 15:04

Türkiye bir kez daha yasta. İstanbul Vezneciler’de, polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu 7 polis, 4 sivil vatandaş hayatını kaybederken 36 kişi yaralandı. Bu saldırı tüm yurtta infial yaratırken, yapılan açıklamalarda teröristler kınandı.

ZOLAN: KARDEŞLİK İKLİMİNİ BOZAMAYACAKLAR
Menfur saldırıyı kınayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bu insanlık dışı saldırılar Türkiye’nin kardeşlik iklimini asla bozamayacaktır. Kana susamış caniler, mübarek Ramazan ayında dahi kan dökmekten geri durmuyor. Vatanımızın birliğine ve bütünlüğüne kast eden alçak saldırı karşısında metanetli davranmalı, hainlerin tuzağına düşmemeliyiz. Büyük bir devlet olan Türkiye bu alçak saldırıyı karşılıksız bırakmayacak, şer odağı haline gelen hainleri en sert şekilde cezalandıracaktır. Hain saldırıda şehit düşen kahraman emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine, emniyet teşkilatımıza ve yüce Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

ARSLAN: ACININ TARİFİ YOK
CHP Milletvekili Kazım Arslan, Türkiye’nin güne İstanbul’daki hain terör saldırısında 7’si polis, 11 vatandaşın hayatını kaybettiği olayla başladığına işaret ederek, “Acımızın tarifi yok. Yine acımız çok büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı diliyorum. Yaralı olanlara da acil şifalar diliyorum. Ülkemizi batısından doğusuna, kuzeyinden güneyine evinden çıkamaz, doğusunda evine giremez hale getiren sürecin sorumlusu bellidir. Şehirlerin terör yuvası olmasına, hendeklerin kazılmasına, silah deposu haline gelmesine göz yummuş olan bugünkü iktidar ülkemizi çıkılması zor bir sürecin içine sokmuştur” açıklamasını yaptı.

FİLİZ: HESAP ELBETTE GÖRÜLÜR
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, manevi duyguların yoğun olduğu Ramazan ayında terör kanlı yüzünü bir kez daha gösterdiğini belirterek, “Bunlar insan olamaz. İnsan olanlar, insana ait özellikleri taşıyanlar böylesi eylemleri yapamazlar. Hele Müslüman bir insan hiç olamazlar. Bu mübarek günlerde bile anaların yüreğine evlat acısı düşüren, masum çocukları babasız bırakan katillerin hesabı da tarih önünde elbet görülür. Hayatlarının baharında masum insanların katledilmesi, terörün nasıl bir insanlık suçu olduğunu herkese bir kez daha anlatmaktadır. Tüm dünyanın bu hain saldırıları yapanların gerçek yüzünü ve insani değerlerden ne kadar uzak olduklarını görmesini umut ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu