REKLAMI GEÇ

İstanbul’un dört bir köşesi Denizli görselleriyle süslendi

İstanbul’un dört bir köşesi Denizli görselleriyle süslendi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Denizli’yi tanıtım çalışmaları sürüyor. Son olarak İstanbul’un 39 ayrı ilçesinde 300 nokta Denizli’nin turistik görselleri ile süslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2018 Pazartesi, 13:16

Denizli’de turizm sektörünün 12 ay yaşaması için bugüne kadar milyonlarca liralık yatırım yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki daha gerçekleştirdi. Şehrin turizm değerleri metropol kent İstanbul’un 39 ilçesinde 300 ayrı noktada milyonlara sunuldu.

Denizli’nin turizmde parlayan bir kent olması için çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de ilk kez düzenlediği tanıtım atağı ile büyük beğeni topladı. Dünyanın metropol kentleri arasında bulunan ve 15 milyondan fazla nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık ili olan İstanbul’da tanıtım rüzgarı estirmeye başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, son yıllarda hayata geçirdiği turizm yatırımlarını milyonlarla buluşturmaya başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Denizli’ye kazandırdığı yayla turizminin parlayan yıldızı Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’ndan kış turizminin yeni gözdesi Denizli Kayak Merkezi gibi alternatif turizm yatırımlarının görselleri İstanbul’un toplam 39 ilçesindeki 300 ayrı noktada yerini aldı.

700 görsel milyonlarla buluşuyor
Turizm alanında Türkiye’nin sayılı projeleri arasında yer alan “Termal İyi Gelir” projesi ile dünya harikası beyaz cennet Pamukkale’nin görsellerinin de yer aldığı tanıtımlarda “Denizli Seni Çağırıyor” sözleri dikkat çekerken, İstanbul’un en kalabalık noktalarında yer alan Denizli’nin turizm değerlerini barındıran toplam 700 görsel milyonlarla buluştu. Her yıl yerli ve yabancı milyonlarca turist ağırlayan İstanbul’da ilk defa bir şehrin, kapsamlı bir şekilde düzenlenen tanıtım sürprizi ile karşılaşan vatandaşlar ise Denizli’nin dünyaca ünlü değerlerini takdirle karşıladı.

Eşine az rastlanan bir şehir
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin turizmde parlayan bir kent olması adına yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, tanıtım atağının büyük beğeni topladığını ifade etti. Denizli’den başka dünyada kendine özgü bu kadar çok güzelliği bir arada barındıran bir kent olmadığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde turizm anlamında çok çeşitlilik var. Her ne kadar turizm lokomotifimiz Pamukkale olsa da bunun yanında yaylaları, termal suları, kayak merkezi, 19 antik kenti ve adını sayamayacağımız birçok doğal güzelliğiyle eşine az rastlanır bir şehirdeyiz. Tekstil, tarım ve sanayi kadar turizmde de öncü bir kentiz. Türkiye’de en fazla turist gelen 5. il olan Denizlimizi turizm sektöründe daha da ileri noktalara götürmek adına şehrimizin güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 6 Kasım 2018, 09:13

Bence süper bir proje olmuş.Bence Avrupanın büyük şehirlerinde de aynı tanıtım yapılmalı.Tebrikler

FİKRET   -  Bağlantı 5 Kasım 2018, 15:22

Emekleri geçen saygıdeğer başkanlarım,ellerinize,dillerinize ve emeğinize sağlık.Çok güzel bir tanıtım ama ne olur DENİZLİ KAYAK MERKEZİmizin yolunuda asfalt yapıverirseniz gelen turisti kaçırmamış oluruz,yoksa bir gelen bir daha gelmez.Tşkler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu