REKLAMI GEÇ

İşte hayat kurtaran sokak köpeği!

İşte hayat kurtaran sokak köpeği!

Atatürk Caddesi’nde mahalle halkının adını “Paşa” koyduğu sokak köpeği, bir genci bıçakla kovalayan saldırganı düşürerek olası bir cinayeti önledi. Saldırganın düşmesi nedeniyle zaman kazanan genç kaçarak hayatını kurtardı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2015 Çarşamba, 16:32

Atatürk Caddesi’nde iki gencin kavgasında olasi bir cinayeti sokak köpeği Paşa önledi. Çevredekilerin sadece izlediği kavgaya müdahale eden Paşa’nın bıçaklı saldırgandan kaçan gencin hayatını kurtardığı o anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Atatürk Caddesi’nde iki genç bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın Büyümesiyle gençlerden biri cebinden çıkardığı bıçak ile diğer gencin üzerine yürüdü. Diğer genç kendini savunabilmek için bıçaklı gence yumruk attı. Daha çok öfkelenen bıçaklı genç diğer genci kovalamaya başladı.

Kavgayı sadece izlemekle yetinen vatandaşların yapması gerekeni 3 sokak köpeği yaptı. 3 sokak köpeği, biri kaçan, diğeri de onu kovalayan gençlerin arkasından koşmaya başladı. Sokak köpeklerine mahalle halkının “Paşa” adını verdiği köpeğin havlamasıyla korkan saldırgan genç yere düşünce, diğer genç fırsattan yararlanarak gözden kayboldu.

İŞTE O ANLAR…

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu