REKLAMI GEÇ

İşte İpek’in yapacağı kapalı pazar yerleri

İşte İpek’in yapacağı kapalı pazar yerleri

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, Cuma günü açıklanacak projelerinin ardından artık tercihi halkın yapacağını ifade etti. İpek, projelerinden biri olan kapalı pazaryerlerini de kamuoyuyla paylaştı.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 09:54

Geçtiğimiz gün medyaya Denizlispor için hazırlanan Horoz Arena stadının tanıtımını yapan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, dün Delikliçınar, Lise Caddesi ve İstiklal Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

İpek, Cuma günü saat 13.30’da yapılacak proje tanıtım toplantısında büyük projelerini tanıtacaklarını ifade ederek, “Biz elimizden geleni fazlasıyla yaparak, köylerimize, ilçelerimize ve kent merkezimize Denizli’nin layık olduğu projeleri hazırladık. Biz en başından bu yana hep Denizli’nin belediyecilik hizmetlerinden hiçbir şekilde yararlanmadığını, bundan sonraki süreçte bu hizmetlerden yararlanabilmesi ve yaşam standartlarının daha artabilmesi için 30 Mart’ta vatandaşın seçimini bizden yana yapması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bizim tek bir amacımız var, o da Denizli aşkıyla Denizli’ye hizmet etmek” dedi.

İPEK’İN İKİNCİ PROJESİ KAPALI PAZAR YERLERİ
Öte yandan projelerini de açıklamaya devam eden Ali İpek, son olarak semtlerde kurulan kapalı Pazar yerlerinin tanıttı. MHP Büyükşehir adayı İpek, “Denizli her zaman daha iyisini hak ediyor. İşte bizim bu projemizde Denizli’ye layık bir proje. Kapalı pazaryerleri sayesinde vatandaşlar yazın sıcaktan, kışın soğuktan etkilenmeyecekler. Son derece modern bu pazaryerleri sayesinde, Pazar esnafımızda ürünlerini daha hijyenik ortamlarda satma imkanı bulacak. Çok katlı yeraltı otoparklarının da olacağı bu Pazar yerleri aynı zamanda da trafiğin rahatlaması ve otopark sorununa çare olacak. Vatandaşlar buralarda yaptıkları alışverişin ardından dinlenme alanlarında ve kafeteryalarda soluklanabilecek. Mimarisiyle de Denizli’ye yakışan modern bir görüntü verecek pazaryerlerimiz en kısa sürede inşa edilerek vatandaşlarımızın hizmetine girecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu